- 17,232
- 4,894
- 113
3evtTemiz mi gol
3evtTemiz mi gol
Kalbim gibiTemiz mi gol
Evet çok olur bunda dahaKanka maçı izledim 10 dk da 4-5 gol çıkacak maç defans adına bir şey yok press yok alan kaleye gidiyor gldfsglsd
Üstat yapıyorKanka maçı izledim 10 dk da 4-5 gol çıkacak maç defans adına bir şey yok press yok alan kaleye gidiyor gldfsglsd
Yani daha çok gol olur diyorsunKanka maçı izledim 10 dk da 4-5 gol çıkacak maç defans adına bir şey yok press yok alan kaleye gidiyor gldfsglsd
Helal laAskeriye’de gol diye bağırdım hissedildi bu maç
o maç 3.5 e 4.5 üst bile olurKanka maçı izledim 10 dk da 4-5 gol çıkacak maç defans adına bir şey yok press yok alan kaleye gidiyor gldfsglsd
Sen seç dostNe diyosunuz son adıma bu maça 2 gol mü girelim yoksa aramızdan bi arkadaştan bi maç mı alalım
bu maçtan alacağımızı aldık başka maç bakalım benceNe diyosunuz son adıma bu maça 2 gol mü girelim yoksa aramızdan bi arkadaştan bi maç mı alalım
Bu maça 2 gol benceNe diyosunuz son adıma bu maça 2 gol mü girelim yoksa aramızdan bi arkadaştan bi maç mı alalım
Kendin seç dostum maçı,zor bir adımNe diyosunuz son adıma bu maça 2 gol mü girelim yoksa aramızdan bi arkadaştan bi maç mı alalım