- 6,796
- 1,997
- 113
gelmese de dikilsin abi her yerde sen varsın nöbete geçiyorum sen boş vakitte sen askerlik northe’yi görmekle geçti 😅Hiç sorma tutarsa başkan forumun girişine heykelimi diktirecek
gelmese de dikilsin abi her yerde sen varsın nöbete geçiyorum sen boş vakitte sen askerlik northe’yi görmekle geçti 😅Hiç sorma tutarsa başkan forumun girişine heykelimi diktirecek
Tehlikeli maç bol şans1. Adım Saldır maviiii şimşeklerrrr oleeeyEkli dosyayı görüntüle 724796
evet artık banko oynamıyorum teşekkürler kankaTehlikeli maç bol şans
Al sana bankoevet artık banko oynamıyorum teşekkürler kanka
olum nasıl bi psikopatsın sen şimdi tenis sayısı yazıyordun demirspor maçındaki varı nasıl gördün maçkolikten hızlı sinyal nasıl alabiliyorsunVara gitti ne var
Ahahhaa degisik oolum nasıl bi psikopatsın sen şimdi tenis sayısı yazıyordun demirspor maçındaki varı nasıl gördün maçkolikten hızlı sinyal nasıl alabiliyorsun![]()
Penaltı Adanaolum nasıl bi psikopatsın sen şimdi tenis sayısı yazıyordun demirspor maçındaki varı nasıl gördün maçkolikten hızlı sinyal nasıl alabiliyorsun![]()
Yaparım bilirsinolum nasıl bi psikopatsın sen şimdi tenis sayısı yazıyordun demirspor maçındaki varı nasıl gördün maçkolikten hızlı sinyal nasıl alabiliyorsun![]()
AtacakKaçırır penaltıyı canım adanademirsporum