- 8,501
- 10,711
- 113
Bol şanslar
Bol şans maç olduğundan bakamicam ama umarım won olur bura
valla şu kuponu takıp etmek maçtan daha zevkli 45 dakikada 5 tane sigara içtimBol şans maç olduğundan bakamicam ama umarım won olur bura
Güzel başladı
Güzel gol attı iki takımda ama zevksiz maçtı bende takibi bıraktımvalla şu kuponu takıp etmek maçtan daha zevkli 45 dakikada 5 tane sigara içtim
onların golü efsaneydi muslera yine forumdaGüzel gol attı iki takımda ama zevksiz maçtı bende takibi bıraktım
Çok kötü çokvalla şu kuponu takıp etmek maçtan daha zevkli 45 dakikada 5 tane sigara içtim
Kurdurduğu baraj fail ama adam da fena vurduonların golü efsaneydi muslera yine forumda
Bol şans teşkilat şfşfşşfgşfşvş
hollanda takımalrına karşı mertens yok sanırsın ana vatanı serefsizinÇok kötü çok
Muslera napsın olum dida olsa kalede yerdi o golü adam en ölü yere mükemmel vurduonların golü efsaneydi muslera yine forumda
Kafaya top geldi şaftı kaydihollanda takımalrına karşı mertens yok sanırsın ana vatanı serefsizin
golden demiyorum o golü zaten çıkaramaz o oyunu hep soğutuyor 1-1 oldu az top kayıpları yapmaya başladı gs baskıyı kurdu top musleraya geliyor maç duruyor baskı gelmeyene kadar eline almıyorMuslera napsın olum dida olsa kalede yerdi o golü adam en ölü yere mükemmel vurdu