- 50,487
- 23,751
- 113
Kral 2 adım bekleniyorTamamlarsak 2 arkadaşa dm den ulaşır roll bakiyesi atarız. Bu konu altında polemik yaratıcak sürekli darlayacak insanlar katılmazsa rollinge sevinirim bol şans.Ekli dosyayı görüntüle 736028
Kral 2 adım bekleniyorTamamlarsak 2 arkadaşa dm den ulaşır roll bakiyesi atarız. Bu konu altında polemik yaratıcak sürekli darlayacak insanlar katılmazsa rollinge sevinirim bol şans.Ekli dosyayı görüntüle 736028
Knka buna böyle 2 bekliyoruz falan diyince elı ayağına dolaşıyor oynayamıyor 🤣 atar şimdi öyle demeyinKral 2 adım bekleniyor
Eli ayağı titremiyordur Şu an burada yok bence Yoksa yazar direktKnka buna böyle 2 bekliyoruz falan diyince elı ayağına dolaşıyor oynayamıyor 🤣 atar şimdi öyle demeyin
Saatler olsun kralBerberdeydim traş oluyodum la geldim atıyom 2. Adımı
Sğol kankaSaatler olsun kral
Acele etme bari şu adımları geçelim yaSğol kanka
Polemik severizzzzTamamlarsak 2 arkadaşa dm den ulaşır roll bakiyesi atarız. Bu konu altında polemik yaratıcak sürekli darlayacak insanlar katılmazsa rollinge sevinirim bol şans.Ekli dosyayı görüntüle 736028
Kanit atar misin pek inanmadim da puahhaBerberdeydim traş oluyodum la geldim atıyom 2. Adımı
Urawa maçı toplam 1,5 üstüne ne veriyor olur maç ama yine de sen bilirsinSğol kanka
Sen de mi brutüssss dmdkKanit atar misin pek inanmadim da puahha
Hadi buna da bol şansAdım 2 Bu Arda denen takım garip bir takım daha hiç yatırmadı beni değişik sonuçlar alıyo hep 😁Ekli dosyayı görüntüle 736073
Bozup oynayım mıUrawa maçı toplam 1,5 üstüne ne veriyor olur maç ama yine de sen bilirsin
Bol şansAdım 2 Bu Arda denen takım garip bir takım daha hiç yatırmadı beni değişik sonuçlar alıyo hep 😁Ekli dosyayı görüntüle 736073
Yok Gerek yok Oynamışsın artık senin şansına ben kendi içimden geçeni söyledimBozup oynayım mı
Ense tirasina bakicaktik puahhahaSen de mi brutüssss dmdk
Dkkajskajd olur özelden atim kanks djjsEnse tirasina bakicaktik puahhaha