- 80,244
- 53,079
- 113
1.5 adim hakan güzel isim puahjaHakan 1,5 adım metin ve butraya paslancak becerebilirmisin 😂
1.5 adim hakan güzel isim puahjaHakan 1,5 adım metin ve butraya paslancak becerebilirmisin 😂
Sen güveniyorsan tmdirHakanım güvenion mu kendine
Yapma metinim 😂😂La yapamaz pıc eder sal bana turnuva var bugün akşam senı tanımam solım 😀
Sen bılırsın byYapma metinim 😂😂
Sen arkasinda degil misin basarmasada puahhaHakanım güvenion mu kendine
Kötü alıştırdık adam arkasına geçince saymayı bırakıyo 😂😂Sen arkasinda degil misin basarmasada puahha
Şans400 tek adım 3 bölünecek hakanım bak rezil olurum sonra butra metin sen sana söz dedik die soruyom
Dostum roll yaptırcsn kişiye niye dm atmayıp burda roll konusunda çağırıyon adamıYapma metinim 😂😂
400 bıde ver 25 tl dene basarabılıyor mu sonra ver 400 puhahahah400 tek adım 3 bölünecek hakanım bak rezil olurum sonra butra metin sen sana söz dedik die soruyom
Merhaba atam1k 5 adım yap diyor
Şa öle olurmu alaa
La adami ne korkutuyon puaha olursa olur olmazsa öldurucez mi gerci yapabiliriz puahaha400 tek adım 3 bölünecek hakanım bak rezil olurum sonra butra metin sen sana söz dedik die soruyom
Merhaba çocuk adamMerhaba atam
SeverizLa adami ne korkutuyon puaha olursa olur olmazsa öldurucez mi gerci yapabiliriz puahaha
Ayıp değil miMerhaba çocuk adam
AyıpAyıp değil mi
AdamsınHakan gel ben actırcam sana 500 roll dm gel