- 8,447
- 10,675
- 113
@Mrlbra arkadaş ekmek çıkar diyo ilgilen GDSLOKDLOPGKDSLOPGS bad espriBol sans takip edelim belki ekmek cikar
@Mrlbra arkadaş ekmek çıkar diyo ilgilen GDSLOKDLOPGKDSLOPGS bad espriBol sans takip edelim belki ekmek cikar
Laaa bu sahgec kim la herkes sen o sun, diyor tc onayida yaptik ayni olay devam 😂 ara la var sende telegramim 😅senin sesini telegramdan duyucam lan bugün sahgecle 24 saat telegramda ses yapıyorduk sesini biliyorum kanıtlıcan bugün bana sen![]()
Atan öyle can dostu beni bile görmedi gfksdgsgaribanın yüzü gülmez alısıgız atam forumda 5000 kisiye roll yaptırdı bi ben birde köpeğim kaldı ajdndnsn
Olum şaka mi yav şu avustralya ya baksana ceyrek aliyoz diye hep yatiyoz ha 2. Per alt 3. Per altSahalara geri döndün
dere otlu peynirli poğaça yapmaya devammAtan öyle can dostu beni bile görmedi gfksdgs
bareme bak knk 197 maç.önü nba de atamıyolar 12 dk daOlum şaka mi yav şu avustralya ya baksana ceyrek aliyoz diye hep yatiyoz ha 2. Per alt 3. Per alt
Kaç tane lasımBol sans takip edelim belki ekmek cikar
La saçmalık tamamenOlum şaka mi yav şu avustralya ya baksana ceyrek aliyoz diye hep yatiyoz ha 2. Per alt 3. Per alt
hakan için iftar vakti palermo atalı 4 ay oldu
Başka birşeye daldımhakan için iftar vakti palermo atalı 4 ay oldu
Ai scoredan bakıyorum bendeyayını yokmuş maçın ya
Dep atarEv baskın 2 yi atacak gibi