- 8,447
- 10,675
- 113
Bol şans reisTamamlarsak 2 arkadaşa rolling, gizli sponsora teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 740807
Gizli diyince anlamadık 🤣Tamamlarsak 2 arkadaşa rolling, gizli sponsora teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 740807
Artık garanti gıdıyon 2.50 oranları nerdeTamamlarsak 2 arkadaşa rolling, gizli sponsora teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 740807
Bol sansTamamlarsak 2 arkadaşa rolling, gizli sponsora teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 740807
Paramız bitti kardeşim evde kediler kanepeleri kemiriyor rollü tamamlarsak güzel bi levrek yaptırayım kedoya gdskgsdArtık garanti gıdıyon 2.50 oranları nerde
lan sen sahgecsen ve bana söylemiyosan valla bozuşuruzVurdugun gol olsun cedayy 🙏
MiyavParamız bitti kardeşim evde kediler kanepeleri kemiriyor rollü tamamlarsak güzel bi levrek yaptırayım kedoya gdskgsd
Sahalara geri döndünpalermo won
Ney dedin la anlamadım 🤣lan sen sahgecsen ve bana söylemiyosan valla bozuşuruz
Ahahahah harbiden heeelan sen sahgecsen ve bana söylemiyosan valla bozuşuruz
hep burdayık da yanasmıyoz kalabalıkta gözükmüyoruz .sSahalara geri döndün
senin sesini telegramdan duyucam lan bugün sahgecle 24 saat telegramda ses yapıyorduk sesini biliyorum kanıtlıcan bugün bana senNey dedin la anlamadım 🤣
evet la sen her rollümdesin bi sen nasiplenemedin sözz tamamlarsak seni ilk sıraya yazıyorumhep burdayık da yanasmıyoz kalabalıkta gözükmüyoruz .s
vurgun musenin sesini telegramdan duyucam lan bugün sahgecle 24 saat telegramda ses yapıyorduk sesini biliyorum kanıtlıcan bugün bana sen![]()
garibanın yüzü gülmez alısıgız atam forumda 5000 kisiye roll yaptırdı bi ben birde köpeğim kaldı ajdndnsnevet la sen her rollümdesin bi sen nasiplenemedin sözz tamamlarsak seni ilk sıraya yazıyorum