Bir sürpriz sezdim bol şans
Bol şans
kanka aslında bu ligte düzgün oynarlarsa 20 dk da çıkar bilyon 2 gol maçıda açıp izlicem sigara eşliğinde oh missBir sürpriz sezdim bol şans
Aynen Lig öyle bir ligkanka aslında bu ligte düzgün oynarlarsa 20 dk da çıkar bilyon 2 gol maçıda açıp izlicem sigara eşliğinde oh miss
Bol şansımız olsun dostAynen Lig öyle bir lig
Beni etiket ettiğin bir kuponun yatma şansı yokBol şansımız olsun dost![]()
Tamda düşündüğüm gibi allahın izniyle pazartesi gider roll açar ilk adım galatasaray 1.0 çifte şans basarım Fenerbahçeyede kazandırırım inşallahBeni etiket ettiğin bir kuponun yatma şansı yok
Bol şanslar
Beni etiket edersen yönetime bildiririmTamda düşündüğüm gibi allahın izniyle pazartesi gider roll açar ilk adım galatasaray 1.0 çifte şans basarım Fenerbahçeyede kazandırırım inşallah![]()
Fener alacakTamda düşündüğüm gibi allahın izniyle pazartesi gider roll açar ilk adım galatasaray 1.0 çifte şans basarım Fenerbahçeyede kazandırırım inşallah![]()
Ahahaha kanka sen hangi takımı tutuyodun Los angeles galaxy miydiBeni etiket edersen yönetime bildiririm
umarım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaFener alacak
Besiktasliyim ama yatip kalkip bu maci dusunuyorum. Aklimdan cikmiyorTamda düşündüğüm gibi allahın izniyle pazartesi gider roll açar ilk adım galatasaray 1.0 çifte şans basarım Fenerbahçeyede kazandırırım inşallah![]()
neden ki kankaBesiktasliyim ama yatip kalkip bu maci dusunuyorum. Aklimdan cikmiyor
Gsden nefret ediyorumneden ki kanka![]()