- 34,372
- 12,610
- 113
Bol şanslar dostKazanırsak sponsora ana para iade + 1 kişiye roll açtırırım kaybedersek sinyale devam
Sponsor @GULHAN20
Ekli dosyayı görüntüle 750647
Bol şanslar dostKazanırsak sponsora ana para iade + 1 kişiye roll açtırırım kaybedersek sinyale devam
Sponsor @GULHAN20
Bol sansKazanırsak sponsora ana para iade + 1 kişiye roll açtırırım kaybedersek sinyale devam
Sponsor @GULHAN20
Top uçurumdan aşağıya düşerse maç iptal tek top varMozambikte top bile varmış wayy sgdhdjsk
sağol dostumBol sans
sağol dayıBol şanslar dost
uyku önemli dost, huzurlu uyuduğumuz günler zaten az, onu da herhangi bi karşı cins bozamaz 🤣margot robbie için ölsem musalla taşından kalkmazsam şerefsizim
Düşüyo mu böyle cool falan tavırlar düşüyo mu hflpdvkhdkuyku önemli dost, huzurlu uyuduğumuz günler zaten az, onu da herhangi bi karşı cins bozamaz 🤣
Diğer konularıda zehirledin aww 🤣🤣 mozambikleDüşüyo mu böyle cool falan tavırlar düşüyo mu hflpdvkhdk
hangisi kanka göremedim gfdskgfdDiğer konularıda zehirledin aww 🤣🤣 mozambikle
Hakanda mozambikte 🤣🤣hangisi kanka göremedim gfdskgfd
Hakanda mozambikte 🤣🤣
İncele bi instagramı sen söyle düşüyo mu 🤣Düşüyo mu böyle cool falan tavırlar düşüyo mu hflpdvkhdk
önemli olan profilinde durması değil doggy pozisyonunda odanda durması neyse kanka bu sohbeti özelden yapalım biz ksdgkopjkgsdokgsdİncele bi instagramı sen söyle düşüyo mu 🤣
İadeye yarabbi şükür dicez gibiönemli olan profilinde durması değil doggy pozisyonunda odanda durması neyse kanka bu sohbeti özelden yapalım biz ksdgkopjkgsdokgsd
Maçta 4 isabetli şut var hepsi gol 😁İadeye yarabbi şükür dicez gibi
Mozambikteyim dayı yanlış istatistik şutları ben sayamadım yağmur gibiMaçta 4 isabetli şut var hepsi gol 😁
Bol şanslarKazanırsak sponsora ana para iade + 1 kişiye roll açtırırım kaybedersek sinyale devam
Sponsor @GULHAN20
Puahhahha harbi yavMillet ugandadan da yatmadık demez artık