- 11,606
- 9,720
- 113
Basket %80 %20 futbol
Yiğit sen sahgec misin la yoksa 🤣 sahgec gittikten sonra sen tam anlamıyla onun yerini aldın 🤣benim %40 basket , %30 futbol, %20 voleyboll, %10 beyzboll, yani yüzdeleme yapsam böyle olurdu heralde
Yok o benim multiYiğit sen sahgec misin la yoksa 🤣 sahgec gittikten sonra sen tam anlamıyla onun yerini aldın 🤣
Sahgec nie gittiYiğit sen sahgec misin la yoksa 🤣 sahgec gittikten sonra sen tam anlamıyla onun yerini aldın 🤣
aynen en çok basket voleyboll bahsi alıyorum bende kanka, futbolda seviyorumda çıldırtıyorlar bazen gidiyosun üst oynuyosun kırmızı kart geliyo mac kitleniyor, penaltı falan kacırıyorlar, gol oluyor var iptal ediyor falan, kanser ediyo bazenOynananack basketbol voleybol bana göre
sahgeç ne kanka 🤣Yiğit sen sahgec misin la yoksa 🤣 sahgec gittikten sonra sen tam anlamıyla onun yerini aldın 🤣
Nere gitti la dun burdaydiYiğit sen sahgec misin la yoksa 🤣 sahgec gittikten sonra sen tam anlamıyla onun yerini aldın 🤣
Ev atarkaldığımız maçta deplasman bal yapamayan arı gibi sürekli tehlikeli atak isabetsiz şut ilk isabetli gol yapaar
Oranlar da tam oyle. Ev hala favori degilkaldığımız maçta deplasman bal yapamayan arı gibi sürekli tehlikeli atak isabetsiz şut ilk isabetli gol yapaar
tamam gel iddaaya girelim ben kazanırsam bana 500 sen kazanırsan bana 500 var mısınEv atar