- 12,833
- 9,605
- 113
Diyorum bende yanlış maçımı takip ettim bizi de şaşirttinperiyot 34 sayıda bitti gösterdi sonra 39 sayıda bitirdi kafayı yedi skor
![]()
Diyorum bende yanlış maçımı takip ettim bizi de şaşirttinperiyot 34 sayıda bitti gösterdi sonra 39 sayıda bitirdi kafayı yedi skor
![]()
evet benim takip ettiğim sitede 33 bitirdiler sonra 39 a yükselttiler allahtan 2. adım geliyoKadın basket değil mi bu 39 sayı çıktı 2. Çeyrek ?
Yollaevet benim takip ettiğim sitede 33 bitirdiler sonra 39 a yükselttiler allahtan 2. adım geliyo
bol sans biz rollde battık2. Adım. Tarafbete para yüklemiştim canlı 20 basket maçının 5-6 tanesi anca var canlısında mecbur futbola yöneldim bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 722463
Bol şanslar dakika 33 e kadar gelir2. Adım. Tarafbete para yüklemiştim canlı 20 basket maçının 5-6 tanesi anca var canlısında mecbur futbola yöneldim bol şans
kim batmıyo ki bu roll ne evler ne yuvalar yıktı kankabol sans biz rollde battık
alex de souza çöz şu işiBol şanslar dakika 33 e kadar gelir
normalde rahat gelmesi lazım cinliler defans yok rakip kore2. Adım. Tarafbete para yüklemiştim canlı 20 basket maçının 5-6 tanesi anca var canlısında mecbur futbola yöneldim bol şans
izliyorum da maçı işimiz zoralex de souza çöz şu işi![]()
hic zor degildi kankaizliyorum da maçı işimiz zor
Dakika verdik dakikahic zor degildi kanka
he la maçı izliyordum 32.30 da attı sdkfgksdNe dedim sana 33 e kadar çakar@Northe
Son adım bizim olsun hadi bakalımhe la maçı izliyordum 32.30 da attı sdkfgksd