- 22,394
- 11,656
- 113
Sadece değnek mi 🤣🤣🤣Götü kaşınan keçi çobanın değneğine sürtünürmüş
Sadece değnek mi 🤣🤣🤣Götü kaşınan keçi çobanın değneğine sürtünürmüş
Evet morardım, olm 10 defa bugünün tarihini konuştuk insan der ki o gün doğum günüm akGötü kaşınan keçi çobanın değneğine sürtünürmüş
İşteyim LA yoruldum biran önce eve gitmek istiyorum bira alıp modum kalmadı ahahahOğlum 9 k onun için para değil başka bir şey var onda
Çabuk eve git biranı aç ve doğum günü bonusları ile roll aç puhaajajaİşteyim LA yoruldum biran önce eve gitmek istiyorum bira alıp modum kalmadı ahahah
Yoka denk geldin ilk fırsatta viskin benden doğum günü hediyesiİşteyim LA yoruldum biran önce eve gitmek istiyorum bira alıp modum kalmadı ahahah
Başka sorunlar vardı LA biliyon taknıyorfum fazla wpden de bu resim farkındaysan ahahEvet morardım, olm 10 defa bugünün tarihini konuştuk insan der ki o gün doğum günüm ak
Alıp bana gel ben sana ayran alırım sbsbaYoka denk geldin ilk fırsatta viskin benden doğum günü hediyesi
Hava buz gibi ak peraya gidelim la bir ara o olur 🤣🤣Alıp bana gel ben sana ayran alırım sbsba
Jghkkjh 4 tane sitesi var onlar verirse açarÇabuk eve git biranı aç ve doğum günü bonusları ile roll aç puhaajaja
Ak tumbet verse yine yeterJghkkjh 4 tane sitesi var onlar verirse açar
Orası damsız almıyor ae 😀Hava buz gibi ak peraya gidelim la bir ara o olur 🤣🤣
Resmi lose bekleniyor 😵💫Olm maç kurudu yav niye acaba
Aynen ben sabit siteler hepsi cimri anajabJghkkjh 4 tane sitesi var onlar verirse açar
Sakalımız yok ki insan maçı benden alırResmi lose bekleniyor 😵💫
Benim hala tülbent üyeliğim yok laAk tumbet verse yine yeter
Sen gelince kurudu olm sabahtan beri sov yaptıkSakalımız yok ki insan maçı benden alır
Mart 1 son dayı kim kimi yerse alayına godbyeBenim hala tülbent üyeliğim yok la