Olsun bol şans dostumKimseye ulaşmıcam bol şans @SULLY özentisiyim.Ekli dosyayı görüntüle 720780
Birgün herkes kimseye ulaşmicakKimseye ulaşmıcam bol şans @SULLY özentisiyim.Ekli dosyayı görüntüle 720780
Evet o raddeye geliyoruz 🤞🏻Birgün herkes kimseye ulaşmicak
Hiç sorma la konuda bi ton mesajlaşıyoruz lose olduğu gibi konuda soluk dahi alan yok buharlaşıyor millet 😂Özenti olma kendin ol kaybedince kimsede sana ulasmayacak teşekürler
Sağol kanka kalbin benimle biliyorummKendi kendine takip et o zaman (temsili değil)
Yine kim kızdırdı akHiç sorma la konuda bi ton mesajlaşıyoruz lose olduğu gibi konuda soluk dahi alan yok buharlaşıyor millet 😂
RoketbetNedir bu 500 fb @Northe
Kral oraya yazmana gerek yok seni seven takip eden insanlari rencideye gerek yok oraya iş adami fotosu koyup daha babasinin ayakkabisiyla komyon diye oynayan insanlara özenme icinden nasil.geliyosa öyle yap😉Hiç sorma la konuda bi ton mesajlaşıyoruz lose olduğu gibi konuda soluk dahi alan yok buharlaşıyor millet 😂
Hiç sorma la sakin herifin tekiydim forumda fazla aktif takılmaya başladım sinir hastası oldumYine kim kızdırdı ak
Yorum yaparsam ban yerim o dereceHiç sorma la sakin herifin tekiydim forumda fazla aktif takılmaya başladım sinir hastası oldum
Kanka sen gerçekten konunun maddi bir boyutu olduğuyla alakalı bi rencide etme durumu mu çıkardın, sadece makara yapıyoruz yanlış anlaşıldık galibaKral oraya yazmana gerek yok seni seven takip eden insanlari rencideye gerek yok oraya iş adami fotosu koyup daha babasinin ayakkabisiyla komyon diye oynayan insanlara özenme icinden nasil.geliyosa öyle yap😉