- 9,069
- 9,667
- 113
Bu saatten sonra daha uyumanın anlamı yok 11 de dükkan acacam aw
Güzel de başlamışlardı aslindaBugun cok yıktılar benı ılk per 59.5 dedım 59 kaldılar 3 dk 9 cıkmadı
Hep benım basıma gelıyo yemınle cıldırcam oyle boyle deılGüzel de başlamışlardı aslinda
Basiretin bağlanmış gibisin kaç gündür yine aw 😂Hep benım basıma gelıyo yemınle cıldırcam oyle boyle deıl
Top bı orda bı orda ondandirBu mac sureklı kıtlenıyo
Saha mı kucuk anlamadımkıTop bı orda bı orda ondandir
32-33 e kadar gelse 2 ıyı olacakDep 8/6 ile ev 2/1 ile oynuyor
Dep iyi geliyor atar umarim32-33 e kadar gelse 2 ıyı olacak
Toplam kac kBu ay elemanlara hep cepten ödeyecez maaşları felan bakalım ne olacak
Çok k dost hepsinin maaşları farklı ramazan diye alkol de satmıyoruz sade yemek. Sadece maaşlar olsa yine iyi bı ton masraf var 😂Toplam kac k
Allah yardımcın olsun bı ay sıkacan dısınıÇok k dost hepsinin maaşları farklı ramazan diye alkol de satmıyoruz sade yemek. Sadece maaşlar olsa yine iyi bı ton masraf var 😂
Cümlemize dostAllah yardımcın olsun bı ay sıkacan dısını![]()
Istanbulda calısmaya baslıcam dıyodu sonra yok olduAhmo nerelerde görünmüyor
İyi bari oda güzel başlangıç onun için. Emre'yi görmüyordum kaç gündür onada dün yazdım napiyorsun diye sağlığında bişey yokmuş gerisinin önemi yokIstanbulda calısmaya baslıcam dıyodu sonra yok oldu
Bırkac gune gelıcem dıyodu emreİyi bari oda güzel başlangıç onun için. Emre'yi görmüyordum kaç gündür onada dün yazdım napiyorsun diye sağlığında bişey yokmuş gerisinin önemi yok