- 16,744
- 6,573
- 113
Helal kardesim dun zarar baya coktu ben 2 3 gune anca toparlariz diodumda guzel oranlardan yakalamissin tebrikssKupon buydu 8.30 oran dünkü tüm zararı gideri aldık be @NightFever 😂😂
Helal kardesim dun zarar baya coktu ben 2 3 gune anca toparlariz diodumda guzel oranlardan yakalamissin tebrikssKupon buydu 8.30 oran dünkü tüm zararı gideri aldık be @NightFever 😂😂
40 ın yarısını clevden almıştık zaten de pelikans 1 sayı daha geleydi zararın tümünü alacaktık bu kombo çok artı olacaktı 😂Helal kardesim dun zarar baya coktu ben 2 3 gune anca toparlariz diodumda guzel oranlardan yakalamissin tebrikss![]()
Şans bundan sonrası 😂Gelmemesi kabus olur 😊
Şans bizde fazlasıyla olan 😁Şans bundan sonrası 😂
Bol şanslar dostBol şans dost arabistan atarsa bende zararı çıkartıyorum
Eywallah dost takip edeyim senin içinBol şans dost arabistan atarsa bende zararı çıkartıyorum
Atmış girdiğimde 😂😂 tebrikler dostBol şans dost arabistan atarsa bende zararı çıkartıyorum
Gol dost buldun şanslı konuyu yapistirdin 😁😁😁Bol şans dost arabistan atarsa bende zararı çıkartıyorum
Olsun cok artisinida bu gece aliriz40 ın yarısını clevden almıştık zaten de pelikans 1 sayı daha geleydi zararın tümünü alacaktık bu kombo çok artı olacaktı 😂
Bol sans dost atar umarimda sende cikarirsin zarariBol şans dost arabistan atarsa bende zararı çıkartıyorum
Sağlam tekli alır çekiliriz takım orda hazır duruyor zaten 😂Olsun cok artisinida bu gece aliriz![]()
Attı la o 😂Bol sans dost atar umarimda sende cikarirsin zarari
Yeni actim 1 2 olmus iyi iyi bugun yesillensin herkesAttı la o 😂
Tam girdim 1.2 dedi 365 aw 😂Yeni actim 1 2 olmus iyi iyi bugun yesillensin herkes![]()