- 64,619
- 29,960
- 113
Kardeşine Bi Altın seri paket yaptırda gönderttir beKomple mi bugünlük mü
Kardeşine Bi Altın seri paket yaptırda gönderttir beKomple mi bugünlük mü
Efes miKardeşine Bi Altın seri paket yaptırda gönderttir be
1 günüm kalmışRamazan bitene kadar
Bira içen içiyom demesin aw Tekirdağ Altın seri diyomEfes mi
Senden kimlik almam lazım önce bu cümleleri 21-22 yaşında biri kuruyo olamaaz awBira içen içiyom demesin aw Tekirdağ Altın seri diyom
AagagaggagaSenden kimlik almam lazım önce bu cümleleri 21-22 yaşında biri kuruyo olamaaz aw
Sen istanbuldasın Tekirdağı az çok bilirsin 4 ay öncesine kadar ordaydım hergünüm alkoldü Allah'a şükür azalttık ama bırakamadıkSenden kimlik almam lazım önce bu cümleleri 21-22 yaşında biri kuruyo olamaaz aw
Bol sanslar
Daha bırakırsın yaşın gençSen istanbuldasın Tekirdağı az çok bilirsin 4 ay öncesine kadar ordaydım hergünüm alkoldü Allah'a şükür azalttık ama bırakamadık
Aw onların 😂Yuh fener basket 3 dk sayi atamamis
Savas bırakamazDaha bırakırsın yaşın genç
Knk ben alkolün her türlüsünü biliyorum shot bira gömüp ay bu beni çarptı diyenide gördüm 70 lik üstüne tatlı niyetine viski içenleri de işimi hem seviyorum hem nefret ediyorum değişik bi döngüSen istanbuldasın Tekirdağı az çok bilirsin 4 ay öncesine kadar ordaydım hergünüm alkoldü Allah'a şükür azalttık ama bırakamadık
Tamam hemen yarın Konya Otobüsü ne paket yaptırda yolumuza bakalım :\Knk ben alkolün her türlüsünü biliyorum shot bira gömüp ay bu beni çarptı diyenide gördüm 70 lik üstüne tatlı niyetine viski içenleri de işimi hem seviyorum hem nefret ediyorum değişik bi döngü
Bırakamaz mi bırakmaz mi bı harf olmazsa çok şey deisiyor cümlede bak 😂Savas bırakamaz
Bırakamaz muptelası olurBırakamaz mi bırakmaz mi bı harf olmazsa çok şey deisiyor cümlede bak 😂
Sen yat bence1 saate benim cümleler saçmalamaya başlar