- 965
- 442
- 63
bol şansDenizli
Rangers
Milan
Her iki yarı gol olur.
bol şansDenizli
Rangers
Milan
Her iki yarı gol olur.
Beni takip etmeye baslamissin kimin yan carisin 😂Çok güzel kupon gelme ihtimali yüksek bol şanslar.
Bugünde mi yalan olduk Maho baba 😂Adam yalan söylemekte master yaptı 😀
Hem kendi yalan söylemekten zevk alıyor . Hem bize zevk veriyor 🤣Bugünde mi yalan olduk Maho baba 😂
Yapma yaw 😂 bugün ki bahane neHem kendi yalan söylemekten zevk alıyor . Hem bize zevk veriyor 🤣
Bugün bahane yok . Toplamış yarın atacakmisYapma yaw 😂 bugün ki bahane ne
Toplamış ya işte bugün atsın niye yarın 😂Bugün bahane yok . Toplamış yarın atacakmis
Hg dostum kusura kalma direk takip edince bide mesaj sayın az o yüzden dedimYok yeni üyeyim kimsenin yan hesabı değilim ismim Kerem birkaç gündür sizi gördüm o yüzden takip ettim toplasanız 3 kişiyi takip ediyorum.
Sorsam banka bize 10 km gidemiyorum yazacak. Kanka soru sorup bir kişinin yalan soylemesine vesile olmak da günah 😀Toplamış ya işte bugün atsın niye yarın 😂
Alışmış kudurmustan beter derler cano 😂Sorsam banka bize 10 km gidemiyorum yazacak. Kanka soru sorup bir kişinin yalan soylemesine vesile olmak da günah 😀
İstanbuldaysa konum atsın ben gider alırımSorsam banka bize 10 km gidemiyorum yazacak. Kanka soru sorup bir kişinin yalan soylemesine vesile olmak da günah 😀
Aman dost oraya gidip donuna kadar alır boşverİstanbuldaysa konum atsın ben gider alırım
StutgartBugün bahane yok . Toplamış yarın atacakmis
Gelen senden gelsin abi relax 😂@NonStopp gül gül bak nasil paket ediyom senin seriyi![]()