Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti NonStopp / Günün Kuponu

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,757
20,170
113
Valla erdala kadar tokatlaniyorsan günaydın sana olsun knka 😁
2021 den var . Konuyu anlasan da yazsan keşke kanka. Ben zaten unuttum . Kendisi ben Erdal bakkal yazmış 15 gün önce. Sonra iki güne bir bugün parani atacağım namus sözü yazıyor . Diğer konuları oku sonra yaz

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,737
28,427
113
2021 den var . Konuyu anlasan da yazsan keşke kanka. Ben zaten unuttum . Kendisi ben Erdal bakkal yazmış 15 gün önce. Sonra iki güne bir bugün parani atacağım namus sözü yazıyor . Diğer konuları oku sonra yaz
Sordum işte knk mevzuyu bilsem niye soram aw

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,737
28,427
113
Yazdığına kızıyorum . Erdalbakkal a kadar tokatlanıyorsan demişsin. 2021 den kalan borç. Benim umrumda olmayan borc. Ben unuttum zaten
Ne diyim gardaş alırsın inşallah erdala kiziyon bize trip atiyon bilseydik takilmazdik knk eywallah.

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,757
20,170
113
Ne diyim gardaş alırsın inşallah erdala kiziyon bize trip atiyon bilseydik takilmazdik knk eywallah.
La oğlum ben günlerdir gülüyorum. Bunun muhabbeti 50 tane konuda geçti . Dalga konusu oldu bu. En az 50 konuda yazıldı . Gormemissindir eyvallah da erdalbakkal a zamanında hepimiz ufak tefek tokatlandik .

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
82,915
29,444
113
Bu pehlı neden banlanmıyo hala ılgınc o marley etsene sıkayet yenı hesabıyla gelsın :)

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,757
20,170
113
Bu pehlı neden banlanmıyo hala ılgınc o marley et sıkayet yenı hesabıyla gelsın
Shellac a yazdiydim . Bakalım ilk yazdiginda pazar günü atmazsa banlansin. Hatta attığı anda yine banlansın başkasının canını yakmasın diye. Az önce banlayın yazdım .