- 83,300
- 29,507
- 113
Kaldı 1 gol
Uyumuşum valla dost sürekli evdeyim diye doktor stresi siniri azaltsin diye bir ilaç verdi bana uyku yapıyor fazlasiylaTayfun 11 saatmı uyudun sakamı
Dedin ve oldu 😊Ne dediysek o diyimde gtm kalksın biraz
Açlık su aramam ben sigara beni mafediyor Allah affetsin 😊Helal olsun @TayfunWhite o kadar aç kalma dost dayanamazsin filan![]()
Doktor kendi haline de bırakın demiş evdekilere ondanUyumuşum valla dost sürekli evdeyim diye doktor stresi siniri azaltsin diye bir ilaç verdi bana uyku yapıyor fazlasiyla
Onu bırak sen acilinden bende kullandım ben dahil kusura bakma mal ediyor insanıUyumuşum valla dost sürekli evdeyim diye doktor stresi siniri azaltsin diye bir ilaç verdi bana uyku yapıyor fazlasiyla
Al işte cevaba bak 😂😂😂😂Açlık su aramam ben sigara beni mafediyor Allah affetsin 😊
Oyle deme 8 de yatiyomus 5 te son sigarayi icse 3 saat aboooAl işte cevaba bak 😂😂😂😂
Azalttım dost bırakacağım harbiden insanı bı salak gibi yapıyorOnu bırak sen acilinden bende kullandım ben dahil kusura bakma mal ediyor insanı
Heh tam anlatmak istediğim buydu benim de sabır var sonuçta az da olsa😁Oyle deme 8 de yatiyomus 5 te son sigarayi icse 3 saat abooo![]()
Bu yesil receteli filansa birden birakma insanın dengesi daha kotu yapiyorAzalttım dost bırakacağım harbiden insanı bı salak gibi yapıyor
Ben sahura kadar 2 paket içiyorum aw 😂Oyle deme 8 de yatiyomus 5 te son sigarayi icse 3 saat abooo![]()
Bende 1 saat oldu 5 tane içtim şimdiden 😊Ben sahura kadar 2 paket içiyorum aw 😂
Kankan küstü2 saat uyanık kalmıs sıgaranın neyını arıcan
Yeşil reçete kullanıyorsa zaten yazdıklarını kendi yazmiyordur abey 😂Bu yesil receteli filansa birden birakma insanın dengesi daha kotu yapiyor