- 9,069
- 9,667
- 113
Saolsunlar 4 5 dostumuz kardeşimiz yanlız bırakmazlarbütün forum senle bugün. yap bi totem dahaaa![]()
Saolsunlar 4 5 dostumuz kardeşimiz yanlız bırakmazlarbütün forum senle bugün. yap bi totem dahaaa![]()
güzel bi 2. yarı olur inş. hadi enseler karar masınSaolsunlar 4 5 dostumuz kardeşimiz yanlız bırakmazlar
Sirali otogaz sistemleri lazım dost ucmamiz icinSıralı gelirse düzel miyiz 😊
Eyw bro katildim@Pikaçuu @Hayatindibi @TayfunWhite @savaskurt![]()
Onwin Telegram Kanalımızda 25.000 Kazanmayı Seven Üye !
25.000 Üyemize Özel 3 Farklı Sweet Bonanza Oyununda 50 Freespin ! Kanalımızı Takip Eden Bütün Üyelerimize Teşekkür Ederiz.. 🎁50 Freespin Eklencek Oyunlar ! 1- Onwin Bonanza 2- Sweet Bonanza 3- Xmas Bonanza Aşağıda Belirtilen Bütün Şartlar Yerine Getir Freespin Kazan: Twitter Hesabımızı Takip...forms.gle
Yok ya bulgarlar cok kizdi hayirdir la cocukmu karsinizda ilk yari 3 atiyonuz diyip pat kut giricekler@NightFever dünkü slovak maçı gibi olacak diye şüpheleniyorum aw 😂
Açtım abi biraz hızlı olabilir miyiz anında Bi küfür gelebilir :\Savaş PM ni bi 2 dakika acsana
Tamam kapat abim geriSavaş PM ni bi 2 dakika acsana
Dün dakika 27 faul 14 dakika 45+4 faul 15 bitti 😂 2 yarı son 15 dakikayı söylemiyorum bile bak 😂Yok ya bulgarlar cok kizdi hayirdir la cocukmu karsinizda ilk yari 3 atiyonuz diyip pat kut giricekler
Tabi efendiimm18 bıttı daha nolsun
Dk 70 de faul gelicek portekize niye aldin dedim tersi oldu anindaDün dakika 27 faul 14 dakika 45+4 faul 15 bitti 😂 2 yarı son 15 dakikayı söylemiyorum bile bak 😂
Ahahahha leaoya sovmeseydim P6 dan sonra o golü atamazdi 😂😂Dk 70 de faul gelicek portekize niye aldin dedim tersi oldu aninda![]()
Aaaaaa ben gulermıyım hıc@savaskurt bu arkadasmiydi sana gülen![]()
17 dede pen6 kacirmis avus rezilleriEstonya gol attı diye sevinirken Avusturya atamadı iy 1.5 patladı aw
2 defa kaçırdı bide totos17 dede pen6 kacirmis avus rezilleri