http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Nolacak Sonumuz :)

Baronizm

Öldü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,957
7,068
113
@AKQJ Reis vallaha ayakata alkışladım bu yorumu hakket nolacak sonumuz yaşlılar halk ekmek kuyrugunda gençler deneme bonusu freespin bonusu kuyrugunde ?

Screenshot_20240201_171809_Chrome.jpg :

Baronizm

Öldü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,957
7,068
113
Yaş 70

Ah gençler ah siz bilmezsiniz hayat size biz 100 tl deneme bonusu için geceleri uyumazdik hey gidi günler hey yokluk görmediniz 6 tl yi aviator de 500 yapmaya çalışırdık

Alanya07

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
51
36
18
Eskiden Kadınlar Haftalık mı aylık mı altın günü yaparlardı ya o şekilde 100 150 kişi grup kurup kura çekelim sırayla her ay birimize toplu para geçmiş olur ay ay odedikmi de dokunmaz birikim şansa son kura ben olurum 😄😄😄

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,825
4,014
113
5 sene önceki yorumlarıma bakıyorum parasızmışım gene parasızım. demekki biz sadece günü kurtarıyoruz kumardan bonuslardan gelenlerle
5 tane icra dosyam var arabam gitti bulaştığım güne hep lanet okuyorum işte düzenim bozuldu kendi kendimize ettik yapacak bişey yok
kendi düşen ağlamaz.. durumu düzeltip yüklü bir miktar vurgun yapmadan bırakamam bu kumarı. gerçekten çok zor

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,119
58,242
113
Eskiden Kadınlar Haftalık mı aylık mı altın günü yaparlardı ya o şekilde 100 150 kişi grup kurup kura çekelim sırayla her ay birimize toplu para geçmiş olur ay ay odedikmi de dokunmaz birikim şansa son kura ben olurum 😄😄😄
Kurada ilk cikan 149 kisiyi dolandirip kacar bro.suan piyasa o

tilkiselim1

Lanetli üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
246
38
28
Ilk sırada olacaksam tmm

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,881
2,978
113
sırayı kaynatmasana ağa pıçağı takacam heee