Çektik bin bekliyoz
Ekli dosyalar
-
737.5 KB Görüntüleme: 249
Gates of olympusNerede yaptın
Sugar Rush süper scatter da Süper spin çevirdim 40 liradanHangi oyunu oynadın dost
Tekrar dene veriyor bende de aynısı yaptı baktım eklemişEkli dosyayı görüntüle 910098
Daha şimdi üye oldum dediğine bak
Sugar Rush süper scatter ve sweet xmas daNerede yaptın
Kral 3 arkadaşım çekti buraya attım burdan da çeken olmuş sana neden öyle yaptılar bilmiyorum hem spor hem slot mu oynadın acaba.Ödemiyor siliyoe 10 kişiden 3 üne ödemiş
Yok sadece slot 20 coins oynadımKral 3 arkadaşım çekti buraya attım burdan da çeken olmuş sana neden öyle yaptılar bilmiyorum hem spor hem slot mu oynadın acaba.
Yeni üye site elemanının sen benim geçmiş bello slot oynadık sildiniz şimdi şikayet açtığımi söyleyip link atınca şimdi hesaplardan yaziyosunuz arkadaşının çekimlerinin fotosunu at bakymKral 3 arkadaşım çekti buraya attım burdan da çeken olmuş sana neden öyle yaptılar bilmiyorum hem spor hem slot mu oynadın acaba.
Senin kafada problem var sanırım 😀Yeni üye site elemanının sen benim geçmiş bello slot oynadık sildiniz şimdi şikayet açtığımi söyleyip link atınca şimdi hesaplardan yaziyosunuz arkadaşının çekimlerinin fotosunu at bakym
Oynadığın oyun wild biriktirmeli oyun tabi silerler.Yok sadece slot 20 coins oynadım