@Padişahbet Destek kral site Hızlı iyi .Hangi site dost
@Padişahbet Destek kral site Hızlı iyi .Hangi site dost
Aylık bı 20 30 vardır herhaldeHakan günlük yevmiye kaç
Aga bu gerginliğini gelmeyen kuponuna bağlıyorum o yüzden bişey demiyorumKardeşim burda her şeye bakamayız tek tek 50 tane tantana oluyor itiraz edilecek bir durum yok alanlar hepsi takip edenler evet dağıtım bana verildiyse takip edenler olmak şartıyla insiyatifi de ben kullanıyorum sorunu olan konuşmasın benle bu kadar net sözüm herkese
Alan razı veren razı dağıtan razı alamayan cirkefkik yapmasin sen almadın forumda başka arkadaşın aldı ne var bunda biraz anlayışlı olun lütfenKardeşim burda her şeye bakamayız tek tek 50 tane tantana oluyor itiraz edilecek bir durum yok alanlar hepsi takip edenler evet dağıtım bana verildiyse takip edenler olmak şartıyla insiyatifi de ben kullanıyorum sorunu olan konuşmasın benle bu kadar net sözüm herkese
Muro karıştırma ortalığı kimse itiraz etmiyor zaten 🤣🤣🤣Alan razı veren razı dağıtan razı alamayan cirkefkik yapmasin sen almadın forumda başka arkadaşın aldı ne var bunda biraz anlayışlı olun lütfen
Hahahahaha konuya nokta koymak istedim kankimMuro karıştırma ortalığı kimse itiraz etmiyor zaten 🤣🤣🤣
Sen vardın ayrıca seni dm ye eklemeyi unutmusum adama attığım liste de vardın o da görmemiş demek ki para fazla kaldı öyle fark ettim yaz dm@Enişte ben direk konu sahibine sordum beklememek için yokmusum listeye baştan sona takip etmiştim buna rağmen alinmadim doğru mu ?
Konuyu boşver roket patladı mı 🤣🤣Hahahahaha konuya nokta koymak istedim kankim
Yok duruyor el Atacan mı ahahhahaKonuyu boşver roket patladı mı 🤣🤣
Kardeşim ortada yapılan bişey yok @Enişte lik bi durumda yok adam ta en başında dedi zaten kafam bozuk diye gergin yanlış anlaşılmalar olabilir bak gördü adamı unuttuğunu gereğini yaptıBosver boyle yaptıkça daha batar merak etme bu kafayla gitsin
Olm ödül alamayınca ne sallıyonuz millete?Bosver boyle yaptıkça daha batar merak etme bu kafayla gitsin
Niye senin elin sabunun yok mu 🤣🤣🤣Yok duruyor el Atacan mı ahahhaha
Sabun yok be hahahahaNiye senin elin sabunun yok mu 🤣🤣🤣
Hep bu @sapsap10 Yüzünden 🤣Demiştim 😁
Ben ne yaptım burda yoktum bile fakirlikten saracak salihi bul😂Hep bu @sapsap10 Yüzünden 🤣
Sapsapin sapi kaydı galibaHep bu @sapsap10 Yüzünden 🤣
Dm atBen ne yaptım burda yoktum bile fakirlikten saracak salihi bul😂