Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı NoEscapE / Orlando Babam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,198
84,919
113
Kardeşim burda her şeye bakamayız tek tek 50 tane tantana oluyor itiraz edilecek bir durum yok alanlar hepsi takip edenler evet dağıtım bana verildiyse takip edenler olmak şartıyla insiyatifi de ben kullanıyorum sorunu olan konuşmasın benle bu kadar net sözüm herkese

Moderatör tarafında düzenlendi:

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
Kardeşim burda her şeye bakamayız tek tek 50 tane tantana oluyor itiraz edilecek bir durum yok alanlar hepsi takip edenler evet dağıtım bana verildiyse takip edenler olmak şartıyla insiyatifi de ben kullanıyorum sorunu olan konuşmasın benle bu kadar net sözüm herkese
Aga bu gerginliğini gelmeyen kuponuna bağlıyorum o yüzden bişey demiyorum

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,239
12,126
113
Alan razı veren razı dağıtan razı alamayan cirkefkik yapmasin sen almadın forumda başka arkadaşın aldı ne var bunda biraz anlayışlı olun lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...