- 3,396
- 2,433
- 113
Millet uyudu uyudu 🤣🤣🤣Tahmin sadece ,,yazan olmuyor genelde ..dm atılınca konu sesssizlige bürünüyor daima,,bu yüzden öyle dedim..
Millet uyudu uyudu 🤣🤣🤣Tahmin sadece ,,yazan olmuyor genelde ..dm atılınca konu sesssizlige bürünüyor daima,,bu yüzden öyle dedim..
Ödül varken kimse uyumazMillet uyudu uyudu 🤣🤣🤣
Niye ödül kaçıyor mu ki iban mı istendi uyanınca atılırÖdül varken kimse uyumaz
Senin olmaman imkansız o listede baş başında burdaydınAtılana atılıyo bize cıkmamıs demekki![]()
Seçilme giysek yapçak bişi yokSenin olmaman imkansız o listede baş başında burdaydın
Klavyeni otomatik düzeltmeden çıkar 🤣🤣Seçilme giysek yapçak bişi yok![]()
@NoEscapE ödeme geldi mi geldiyse site hangisiOlurda gelirse Takip Eden 10 kişiye 300 göndeririz
Nasıl yani@Enişte ben direk konu sahibine sordum beklememek için yokmusum listeye baştan sona takip etmiştim buna rağmen alinmadim doğru mu ?
Bizde aynı durumdayız@Enişte ben direk konu sahibine sordum beklememek için yokmusum listeye baştan sona takip etmiştim buna rağmen alinmadim doğru mu ?
Nasıl yani
Neye göre yapılacak kafasına göre işte 🤣🤣🤣beklemeyek diye sordum arkadaşa direk bi önceki listeci bendim tahmin seyinde hatırlarsan muhabbet var sorim dedim listede yoksun ben hazırlamadim dedide neye göre yapildi liste merak ettim en. baştan sona takipteydik
Kafasına göre olur muNeye göre yapılacak kafasına göre işte 🤣🤣🤣
Seni severim de listecinin kafasına göre yapmayacağını takip edenleri alacağını bilmiyor musun ? 10 kişiden fazla kişi varsa adam ne yapacak?Neye göre yapılacak kafasına göre işte 🤣🤣🤣
Liste oluştu muGeldi ödene konu Kilit