Elinden geleni yapıyorsun sen diyecek laf yokÖdemesede benim sözüm sözdür herkese vericem kimse kusura bakmasın elimden geldiğinde herkese yardımcı olmaya çalışıyorum herkes hakkını helal etsin
Elinden geleni yapıyorsun sen diyecek laf yokÖdemesede benim sözüm sözdür herkese vericem kimse kusura bakmasın elimden geldiğinde herkese yardımcı olmaya çalışıyorum herkes hakkını helal etsin
Kesene bereket dost güzel günlerde kullan daha öncede gördük formun bonkorlerindensinÖdemesede benim sözüm sözdür herkese vericem kimse kusura bakmasın elimden geldiğinde herkese yardımcı olmaya çalışıyorum herkes hakkını helal etsin
Ne hakkı kardeşim,,sen işine. Gücüne bak ..kolay gelsin iyi calismalar..bu arada taş atipta kolumuz yoruldu parmaklarınızı saymasak tabikiÖdemesede benim sözüm sözdür herkese vericem kimse kusura bakmasın elimden geldiğinde herkese yardımcı olmaya çalışıyorum herkes hakkını helal etsin
Beklemeyek diyeListeyi buraya atma şansınız var mı kim var kim yok diye
Yok liste yasakListeyi buraya atma şansınız var mı kim var kim yok diye
HeYok liste yasak
Beklyek o zamanYok liste yasak
Bana ne naparsan yap🤣🤣Beklyek o zaman
Bekliyoruz bakalım sonucuDm atıldı mı listeye ona göre bekleyelim 1 per son 5 dakkaya gelmiştim sanırım
Atılmış demekki...sessizlik bunun isaretiDm atıldı mı listeye ona göre bekleyelim 1 per son 5 dakkaya gelmiştim sanırım
Öyle miAtılmış demekki...sessizlik bunun isareti
Tahmin sadece ,,yazan olmuyor genelde ..dm atılınca konu sesssizlige bürünüyor daima,,bu yüzden öyle dedim..Öyle mi
TecrübeTahmin sadece ,,yazan olmuyor genelde ..dm atılınca konu sesssizlige bürünüyor daima,,bu yüzden öyle dedim..
O zaman öyleTahmin sadece ,,yazan olmuyor genelde ..dm atılınca konu sesssizlige bürünüyor daima,,bu yüzden öyle dedim..