- 7,750
- 2,681
- 113
Para gelip geçici söz vermek..... Vermeye benzemez 
Bakma geç geldim maçın 7.dk sıydı Hollanda'da 2 saat gerideyiz ya saati unuttum 🤣🤣Sen hak ettin salise yazdın sürekli![]()
Bu sıra partili martili konuşmayın topluyorlar herkesiAdaletine güvenmeyen varsa adalet ve kalkınma partisine enişte sgsoshhdjsjs
50 cent alırsın 🤣🤣🤣Stakede kayıtlar açıldı 4te kapanacak texas poker 500 dolarlık
Kim kime söz vermiş ahdhshsPara gelip geçici söz vermek..... Vermeye benzemez![]()
Senin ülke beynimde yer edinmiş nedenseBakma geç geldim maçın 7.dk sıydı Hollanda'da 2 saat gerideyiz ya saati unuttum 🤣🤣
Kapı çalıyor durBu sıra partili martili konuşmayın topluyorlar herkesi
Aynen kardeşim dağıtmamışımdır en çok sen dağıttın😅Birde reis benim dagitimin 3 te 1 i ni dahitmamisindir bu forumda sonra keriz olduk biraktim
🤣🤣🤣🤣🤣 millet uyuyor kahkaha attırmaBüyük para olunca da kimseyi tanımıyorsun şimdi biz seni nerenden tanıyalım Taner
Bilen bilir dostum merak etme enistede iyi bilir o zamanlariAynen kardeşim dağıtmamışımdır en çok sen dağıttın😅
Maksat alıştırma ya 😆50 cent alırsın 🤣🤣🤣
Nokta...Tamam reisler 300 için değmez birbirini kırıp dökmeye herkese iyi geceler.
Yok reis aslinda adminlerin el atması lazım böyle olayları bir kısım insan var her çekilişte her para kazanan bunlara para verecek bu konuda da gördüğün gibi vermezsen boyle konularda para çıkmasın diye 10 kisi de sallar ama yazdiklari mesajlari bana bilmiyorlar ya da çabuk unutuyorlar o komikkonuda en kafa rahat benim şuan ne konuyu takip ettim ne dm bekliyorum misler gibi adabımla uruguay golü bekliyorum .d
Listedekiler dm açtın mı reisAdamı bekliyoruz listeyi attık adama belki sorunlu olduğu biri vardır ona göndermek istemeyecek gelince dağıtacağız işte