- 4,610
- 1,596
- 113
bol şansOlurda gelirse Takip Eden 10 kişiye 300 göndeririz
bol şansOlurda gelirse Takip Eden 10 kişiye 300 göndeririz
Dün gollüydü olmayacak maçlar değildi şansımız yoktu golsüz güne denk geldik zaten orda kazanan zor çıkar 1-0 alayıAynen öyle. Adam kaybetsin diye pusuda bekliyor millet demin senin kuponda gördük
Olsun reis sıkma canını ilk defa kaybetmedin herşey gönlünce olsunDün gollüydü olmayacak maçlar değildi şansımız yoktu golsüz güne denk geldik zaten orda kazanan zor çıkar 1-0 alayı
İhtiyaç var yoksa umrumda değil dünyaları kaybettik zor zamandayız böyle olunca koyuyorOlsun reis sıkma canını ilk defa kaybetmedin herşey gönlünce olsun
Ah be abi ne diyim. Atmıycan buraya sakin kafayla kem gözden uzak toparlıycanİhtiyaç var yoksa umrumda değil dünyaları kaybettik zor zamandayız böyle olunca koyuyor
Bol şanslar dostOlurda gelirse Takip Eden 10 kişiye 300 göndeririz
Bol şanslar umarım washın iyi gününe denk gelmeyizOlurda gelirse Takip Eden 10 kişiye 300 göndeririz
Ben hayatımda son 1 senedir çıkan saçma sapan sonuçları hiçbir zaman görmedim cidden tüm spor dallari bitmiş her yerden şike tezgah akıyorİhtiyaç var yoksa umrumda değil dünyaları kaybettik zor zamandayız böyle olunca koyuyor
Adamların bir sistemi yok tek sistemi 3 lük poll yada sar deniyor başka işleri yokBol şanslar umarım washın iyi gününe denk gelmeyiz
Hepsi 1-0 bitiyorsa Burda bi ibnelik ararım kankaBen hayatımda son 1 senedir çıkan saçma sapan sonuçları hiçbir zaman görmedim cidden tüm spor dallari bitmiş her yerden şike tezgah akıyor
Bencede ama Orlando da bazen öyle saçmalıyor ki 3 4 dakika sayı atmadığı oluyor . İlk periyota iyi başlasın bence yeterliAdamların bir sistemi yok tek sistemi 3 lük poll yada sar deniyor başka işleri yok
Ya Allah aşkına ülke maçlarının kötü geçtiği kısır geçtiğini biliyoruz zatende misal Portekiz o kadroyla nasıl gol atamaz öndeki 3lu Danimarkayi satın alır aw . NBA desen öyle gecen gun boston maçında 5.30 dakika Boş gecti tek enayi bizmiyiz awHepsi 1-0 bitiyorsa Burda bi ibnelik ararım kanka
Bol şanslarOlurda gelirse Takip Eden 10 kişiye 300 göndeririz