- 1,610
- 693
- 113
0 0
Geçen gün 45 k kaçtı dostum degilmi White yüzünden ama bugün tutturacak kupon gelecekMuhammetin kalbi çapraz atıyor listeye giremicem diye
Aynen en iyi 5 ile başlarsa farkılk yarı açarlarErgin ataman verir dersini gonderir bunları koç çözer bu işi
Geçen gün 45 k kaçtı dostum degilmi White yüzünden ama bugün tutturacak kupon gelecek
Bizden bi bok olmaz korktuk dün korkanın ne zaman çocuğu olmuş bu kafayla zor kırarız şansı@Enişte sen yoksan eksigiz
Kârına göre güzel dağıttın enişte, kesen bereketlensin tekrarBizden bi bok olmaz korktuk dün korkanın ne zaman çocuğu olmuş bu kafayla zor kırarız şansı
Valla bende baya üzülmüştüm sabahşe giderken takip ediyordumheya o yavşak 8 dk sayi atmadi kesin geldi diodum
Sikma canini eniste korkmak deyil o cekilmek aldin ama yetmemistirBizden bi bok olmaz korktuk dün korkanın ne zaman çocuğu olmuş bu kafayla zor kırarız şansı
Amk daha başlamadı 🤣🤣Wwooonn
Ula abuzer dur daha başlamadı 😂😂Wwooonn
dost yarım saat içinde 104 mesaj atarsan bi şansın olur gibi, 500 mesaj altı olduğun için katılamıyorsun dedi nova
Bol şanslarGelirse 10-15 kişiye ulaşırız @ferdikadıoğlu burdaysan olurda gelirse liste takibini sen yap
İsterse 5-0 kazansınozaman pananin iy 104 sayi atmasi mi lazim