Gelirse 10-15 kişiye ulaşırız @ferdikadıoğlu burdaysan olurda gelirse liste takibini sen yap
Ekli dosyalar
-
242 KB Görüntüleme: 102
Bol bol şansGelirse 10-15 kişiye ulaşırız @ferdikadıoğlu burdaysan olurda gelirse liste takibini sen yap
Bol şansGelirse 10-15 kişiye ulaşırız @ferdikadıoğlu burdaysan olurda gelirse liste takibini sen yap
Bol şans dost şans yanında olsunGelirse 10-15 kişiye ulaşırız @ferdikadıoğlu burdaysan olurda gelirse liste takibini sen yap
SansGelirse 10-15 kişiye ulaşırız @ferdikadıoğlu burdaysan olurda gelirse liste takibini sen yap
bol şansGelirse 10-15 kişiye ulaşırız @ferdikadıoğlu burdaysan olurda gelirse liste takibini sen yap
Bol şanslar dostGelirse 10-15 kişiye ulaşırız @ferdikadıoğlu burdaysan olurda gelirse liste takibini sen yap
Dost liste işinde herkes kendi tanıdığına öncelik veriyor .. sen yarıdmcı olamaz mısın?Gelirse 10-15 kişiye ulaşırız @ferdikadıoğlu burdaysan olurda gelirse liste takibini sen yap
Tamamdır dostum bol şanslarGelirse 10-15 kişiye ulaşırız @ferdikadıoğlu burdaysan olurda gelirse liste takibini sen yap
Bol sansGelirse 10-15 kişiye ulaşırız @ferdikadıoğlu burdaysan olurda gelirse liste takibini sen yap
Olamam dostum çünkü çalışıyorum.Dost liste işinde herkes kendi tanıdığına öncelik veriyor .. sen yarıdmcı olamaz mısın?
Bol şanslarGelirse 10-15 kişiye ulaşırız @ferdikadıoğlu burdaysan olurda gelirse liste takibini sen yap
Takip edersen listede olursun kimseye ayrılacak yapmam benDost liste işinde herkes kendi tanıdığına öncelik veriyor .. sen yarıdmcı olamaz mısın?
Ferdinin öyle huyları yokturDost liste işinde herkes kendi tanıdığına öncelik veriyor .. sen yarıdmcı olamaz mısın?