- 15,328
- 7,856
- 113
Fener ikinci yarı en az 2 atar ondan yana rahatız
Bu da gelsin ferahlayalım dost. Borçlar bir bitse de rahat etsek bizdeArkadaşlar bugün son 50 tlmi yatırdım ama bu sfeer yüzümüze güldü sans bu kupon glrse iyi olur ama gelemsede bişey olmaz şuan artık bilinçli kumar oynamak lazım yada hiç oynanamak lazım geçen maaşı bastık bayramda aç gezdik işte ne diyeleim
EsselaaaaaaArkadaşlar bugün son 50 tlmi yatırdım ama bu sfeer yüzümüze güldü sans bu kupon glrse iyi olur ama gelemsede bişey olmaz şuan artık bilinçli kumar oynamak lazım yada hiç oynanamak lazım geçen maaşı bastık bayramda aç gezdik işte ne diyeleim
1-0 bitsede olur be olmuyomu oluyo diye biliyiroumFener ikinci yarı en az 2 atar ondan yana rahatız
Oluyor da yememek lazım garanticiyim ben 😀😀1-0 bitsede olur be olmuyomu oluyo diye biliyiroum
Aynen ya mola sonrasi batirdilar yoksa rahat 95 e kadar yolu vardı3. Per alt gelmez ve başa baş giderse rahat yoksa sınıra kalırız baskette son 3 dakika sıkıntıya soktu bizi
Saçmalıyorlar şaka gibi yaAynen ya mola sonrasi batirdilar yoksa rahat 95 e kadar yolu vardı