kadına ne perde ne yardım geliyor ne yapsınSenin aliyah sattı maçı gördünmü
Nasıl ne yapsın abi maç berabere iken gitti eliyle verdi 2 topuda izle gör resmen bilerekkadına ne perde ne yardım geliyor ne yapsın
nataşha kaşarı yüzünden gitti bu maç, elden top vermedi ki nerde verdi ? 2li baskı yapıyo ev kadın ne yapsınNasıl ne yapsın abi maç berabere iken gitti eliyle verdi 2 topuda izle gör resmen bilerek
Bu konu uğursuz geldi Yeni acNeyse yeni konu açarız ordan devam ederiz
Dost bazı it oğlu itlerle muhattap olmamanı öneririm maazallah dağıtım yaparsan toplu parayı ona verme sakın dağıtsın diye yoksa gider kafasına göre dağıtım parasını bir maça basar yatıp kaçar bol şans.Okyanusu geçtik derede boğulduk bu karıları varya ne yapmak lazım
Dost biz kimin ne olduğunu biliyorum bu foruma 2018 girişliyiz konu kilit 🔐 @Shellac @Daimon yeni konuda görüşürüz senide bekliyorum dostDost bazı it oğlu itlerle muhattap olmamanı öneririm maazallah dağıtım yaparsan toplu parayı ona verme sakın dağıtsın diye yoksa gider kafasına göre dağıtım parasını bir maça basar yatıp kaçar bol şans.
Üslubun forumdan uzaklaşmaya yakın..Dost bazı it oğlu itlerle muhattap olmamanı öneririm maazallah dağıtım yaparsan toplu parayı ona verme sakın dağıtsın diye yoksa gider kafasına göre dağıtım parasını bir maça basar yatıp kaçar bol şans.