- 22,604
- 7,085
- 113
Dayan san antonio dayan sacrsmento
Sen zaten hep buradasın gidersen ayıb olur saloSbaah 11 e kadar sürsede burdayız
Ödül büyük babam ölse bırakıp gitmemSen zaten hep buradasın gidersen ayıb olur salo
Abartma la o nasıl laf 250 lıra ıcın 😕Ödül büyük babam ölse bırakıp gitmem
Hayatı kurtulcak 250 lirayla 🙂Abartma la o nasıl laf 250 lıra ıcın 😕
Öyle laflar etme dostum amaç ödül degil heyecan yaşamak kendin oynamış gibi izleyip keyf almak takılma ödüllere uykumuz yok bizde izleyip keyf yapacağız umarım başarlı olur kazanır @NoEscapEÖdül büyük babam ölse bırakıp gitmem
Ulaşım miktarı 333 TL olacakAbartma la o nasıl laf 250 lıra ıcın 😕
İsterse 3 mılyon olsunUlaşım miktarı 333 TL olacak
TmmÖyle laflar etme dostum amaç ödül degil heyecan yaşamak kendin oynamış gibi izleyip keyf almak takılma ödüllere uykumuz yok bizde izleyip keyf yapacağız umarım başarlı olur kazanır @NoEscapE
Bugün turnuva var poker sen oranın adamısnNeyse ben takip etmiyim kimse istemiyor beni hayırlı geceler tekrar bol şanslar
Kim istemiyor seni triplere girme zaten canım burnumdaNeyse ben takip etmiyim kimse istemiyor beni hayırlı geceler tekrar bol şanslar
Püüü sana nereye lan 9 a kadar mesaı varNeyse ben takip etmiyim kimse istemiyor beni hayırlı geceler tekrar bol şanslar
Ben anlamıyorum ki giriyorum hemen rest çekiyorum bitiyorBugün turnuva var poker sen oranın adamısn
Canını yiyimKim istemiyor seni triplere girme zaten canım burnumda
Evet olabilir lahmacun olsada yesekPüüü sana nereye lan 9 a kadar mesaı var
Dost başlıyoruz sende bi beklentim yok ama emin ol kupon gelecekGelirse 2 dosta takip eden ama altını çiziyorum çok güzel bi miktar ulaşırım