- 855
- 400
- 63
aynen kardeşim atarsa çevirirO değil de ABD maçı çok güzel ben onu izliyorum vakit geçsin diye bir gol daha çıkar hatta ABD atarsa maçı bile çevirir, kırmızı kartı olmasına rağmen
aynen kardeşim atarsa çevirirO değil de ABD maçı çok güzel ben onu izliyorum vakit geçsin diye bir gol daha çıkar hatta ABD atarsa maçı bile çevirir, kırmızı kartı olmasına rağmen
Bravo dostt bol bol şanslar sana daha çok vurun ezin kafalarını,Vurduk geçtik ikili kombo bunlar hala kazanmak istemiyo bana takılmıyolar
Bol sansBelki imkansız ama Gelirse küsürati takip eden dostlara yollarız umarım gelir
Harbi diyorum ya dostaynen kardeşim atarsa çevirir![]()
Trindad vermez diye düşünüyorum be bro maç öncesi de ev bı ihtimal yener diye düşünüyordum normal şartlarda abd bunlara 5 atması lazım ama herşey aklımızdan geçen gibi olmuyorHarbi diyorum ya dost
Maç öncesi oranları hiç bakmadım bilmiyorum ama Abd böyle bitirmez maçı ona eminim dostTrindad vermez diye düşünüyorum be bro maç öncesi de ev bı ihtimal yener diye düşünüyordum normal şartlarda abd bunlara 5 atması lazım ama herşey aklımızdan geçen gibi olmuyor
fark acılmazsa girerOyunda yok uzun sürede girmez
😔nasıl yaniOyunda yok uzun sürede girmez
Trindad 15 oran abd 1.18 idi böyle biter muhtemeen dostum 10 kişi zaten abd kasmazMaç öncesi oranları hiç bakmadım bilmiyorum ama Abd böyle bitirmez maçı ona eminim dost
Oran bayağı iyiymiş ama beTrindad 15 oran abd 1.18 idi böyle biter muhtemeen dostum 10 kişi zaten abd kasmaz
2Girla fark 3