- 37,472
- 14,266
- 113
Kalan 5 mi ,futbolda tac gibi bir şey galiba bu ne oluyor top dışarı mı çıkacak biri bana anlatsin basketbol özürlü ben
Ödülünü almayı unutma haPavyondan takip etmek zor olmadimi
Haaa o futbolcu kim ,pardon basketçi 😅Potadan dönen toptan tatum diye bir arkadas var o iste o toplardan 16 tane alacak
Sen eskiden boyle degildin loMaçı bi ben takip ediyorum gerisi makara yapıyor şurda ciddi bi iş yapıyoruz vaziyete bak ya
mesela ben jokic basket atıyorım top potaya carpıyor ama içine girmiyor topu alıyorum ve ribaund yapıyorum o esnada ribaund yapan ben aslında ben değilim tatumKalan 5 mi ,futbolda tac gibi bir şey galiba bu ne oluyor top dışarı mı çıkacak biri bana anlatsin basketbol özürlü ben
Dostum top potadan sekince oyuncu yakalarsa ribound sayılıyorKalan 5 mi ,futbolda tac gibi bir şey galiba bu ne oluyor top dışarı mı çıkacak biri bana anlatsin basketbol özürlü ben
Bu forum delirtir adamı eskiden ben ben değildim yakındaSen eskiden boyle degildin lo
Kafam daha çok karıştı ah tatumm sen neymişsin bemesela ben jokic basket atıyorım top potaya carpıyor ama içine girmiyor topu alıyorum ve ribaund yapıyorum o esnada ribaund yapan ben aslında ben değilim tatum
@Pikaçuu yakından tanır onuKafam daha çok karıştı ah tatumm sen neymişsin be
Rıbaund cok severSoralım @Pikaçuu tutumu nasıl bilirsin