- 2,442
- 729
- 113
Kafayı yicem tek maç yaparım o yatar kombine yaparım biri patlar başkaları nasıl tutturuyor kafayı yicem nerde hata yapıyorum. Yine gol vb. bişi olmayan maçı buldum. Takip ederken kafayı yedim.

Hacim şöyle 3-5 gün kafayı topla sonra devam et en iyi çözüm bu bence ben öyle yapıyorum çok iyi geliyorKafayı yicem tek maç yaparım o yatar kombine yaparım biri patlar başkaları nasıl tutturuyor kafayı yicem nerde hata yapıyorum. Yine gol vb. bişi olmayan maçı buldum. Takip ederken kafayı yedim.
![]()
Öyle yapıcam valla, neyse sövüp ban yemiyim burdaHacim şöyle 3-5 gün kafayı topla sonra devam et en iyi çözüm bu bence ben öyle yapıyorum çok iyi geliyor
Sen yanliş maçı seçmişsin reis ya sontos üst gois üst fortelaza var son anda kurtardım vasco var dedim ama avai ye oynamadım benKafayı yicem tek maç yaparım o yatar kombine yaparım biri patlar başkaları nasıl tutturuyor kafayı yicem nerde hata yapıyorum. Yine gol vb. bişi olmayan maçı buldum. Takip ederken kafayı yedim.
![]()
Ben sana voleybolu anlatmıştım oradan devam etmeyi deneÖyle yapıcam valla, neyse sövüp ban yemiyim burda![]()
Ordada şanssızlık beni bulduBen sana voleybolu anlatmıştım oradan devam etmeyi dene![]()
Bugün şaşırttı cidden, dep sonuncuyu yenseydi bariBrezilyada ilk defa keyf aldım.... gerçi yıl boyu kaybettim onlardan hep böyle maçlar cıkarmasını isterdim brezilyanın santos bügün lideri parçaladı diyece de çogumuz bügün brezilya maçlarına şaşırmışızdır