- 83,124
- 29,465
- 113
Vermedı 🥺Dayın sana şans vermiyor mu
Vermedı 🥺Dayın sana şans vermiyor mu
Vermez dayının şarap saati geldiVermedı 🥺
Ben takip ettigim kadariyla konusuyom reco ve genelde basketin her alanina giriyoz arada izliyozda almanlar ilk dörte giremez . Sonra gel bul bu mesajiSenın bılgılı oldugunu sanıyolar dost devam 😁
Yok bittiAha penaltı incelemede
Gunduzde kanada 10 fark atamaz dıyodun kardoBen takip ettigim kadariyla konusuyom reco ve genelde basketin her alanina giriyoz arada izliyozda almanlar ilk dörte giremez . Sonra gel bul bu mesaji
Valla he 2 gündür bı roll yapamadık herkes son adımda mefta oluyorYıne basaramadık
Yav zatrn bir sryden anlamak onunla ilgili tahminlerinin doğru cikacagi anlamina gelmiyor. Insanlad bu kisimda yanilgiya dusuyorlar. Oyle olsaydi butun yorumcular antrenorler vs milyoner olurdu tahmin yaparak.Ben takip ettigim kadariyla konusuyom reco ve genelde basketin her alanina giriyoz arada izliyozda almanlar ilk dörte giremez . Sonra gel bul bu mesaji
Ak ben onu sen tersini dedin diye dedim puhahah bu konuyla ne alakasi var daha mac izlemedim bu turnuvada ama kadrolari bildigimden az cok almanya icin oyle dedimGunduzde kanada 10 fark atamaz dıyodun kardı
Kanada abd almandan bırı samp olur kadroları saglamAk ben onu sen tersini dedin diye dedim puhahah bu konuyla ne alakasi var daha mac izlemedim bu turnuvada ama kadrolari bildigimden az cok almanya icin oyle dedim
Aynen oyle ben genel bir yorum yaptim iste bana göre oyleYav zatrn bir sryden anlamak onunla ilgili tahminlerinin doğru cikacagi anlamina gelmiyor. Insanlad bu kisimda yanilgiya dusuyorlar. Oyle olsaydi butun yorumcular antrenorler vs milyoner olurdu tahmin yaparak.
Ohaaa yatrr yatrmz yattı kuponBöyle sanszlign bennn
Son para son umut
YatmısBöyle sanszlign bennn
Son para son umut
Flyde attı 😞Böyle sanszlign bennn
Son para son umut
Abd net favori zaten kanadada ilk dort gorur gibi sirbistan ispanya bunlarda ilk dort gorur bence tabi eslesmelerde onemli ama almanya kadrosu yetmez bence bakak görekKanada abd almandan bırı samp olur kadroları saglam