- 11,916
- 9,885
- 113
Yenilir de handikapta kalsin dayi. Kanada zaten full nba ama avustralyada da nba oyunculari cokYenilebilirde ben kanadayi cok bgnmiorum
Yenilir de handikapta kalsin dayi. Kanada zaten full nba ama avustralyada da nba oyunculari cokYenilebilirde ben kanadayi cok bgnmiorum
Dünün acısı bügün çıkacak dayıYenilebilirde ben kanadayi cok bgnmiorum
Roll dersi diom o para anlioA w bi kerede abi 3,5 bin attim sana de vurfuk voleyi de
La ben 1 kere yaptim onda da kazandim. Dun sira gelmedi bana yattim uyudum 🤣Sizin için versin diom basketten anlamiosunuz ki 🤣
1 kilo Sebastian kaç para haberin var mıSebastian yolluyorum de 12 li nerdee
Rıfkı efendi beni de bi üflese de kısmetim açılsa 🤣Bisi olmaz rifki efendi ufledi bizi
Dün zaten sıranın gelmicegi belliydi hacı boşver 😁La ben 1 kere yaptim onda da kazandim. Dun sira gelmedi bana yattim uyudum 🤣
Ben dedim basketten anlamiyorsaniz siraya girmeyin diye ama rolling diyince millet deliriyor 🤣Dün zaten sıranın gelmicegi belliydi hacı boşver 😁
BayılıyorlarBen dedim basketten anlamiyorsaniz siraya girmeyin diye ama rolling diyince millet deliriyor 🤣
Rolling diyince akan sular duruyor 😄 bizede sıra gelmedi o kadar kurmuştum kendimiBen dedim basketten anlamiyorsaniz siraya girmeyin diye ama rolling diyince millet deliriyor 🤣
Delırcem noluyo burdaDün zaten sıranın gelmicegi belliydi hacı boşver 😁
Ya ben forumdakilerin yüzde sekseninin basketi sallamasyon oynadığını düşünüyorum. Kendim hiç anlamam basketten zaten. Mesela futbolda az çok takip edip ona göre oynanabiliyor. Ne bilim Brezilya'da sürekli korner çıkacağını bilirsin, norvecte gollü gececegini bilirsin vs. Baskette çeyrek bahsi tamamen saçmalık gibi geliyorBen dedim basketten anlamiyorsaniz siraya girmeyin diye ama rolling diyince millet deliriyor 🤣
2.8 galiba 10 dilim icinde1 kilo Sebastian kaç para haberin var mı
500 ateşlersen anlatırım dostDelırcem noluyo burda
Oyle tabii ama sorsan kumarin her dalindan anliyorlar 🤣🤣Ya ben forumdakilerin yüzde sekseninin basketi sallamasyon oynadığını düşünüyorum. Kendim hiç anlamam basketten zaten. Mesela futbolda az çok takip edip ona göre oynanabiliyor. Ne bilim Brezilya'da sürekli korner çıkacağını bilirsin, norvecte gollü gececegini bilirsin vs. Baskette çeyrek bahsi tamamen saçmalık gibi geliyor
Höh2.8 galiba 10 dilim icinde
Basket tam canlıdan adam cükmelik spor dalı zaten bir mola alıyorlar herşey tersine dönüveriyor 😄Ya ben forumdakilerin yüzde sekseninin basketi sallamasyon oynadığını düşünüyorum. Kendim hiç anlamam basketten zaten. Mesela futbolda az çok takip edip ona göre oynanabiliyor. Ne bilim Brezilya'da sürekli korner çıkacağını bilirsin, norvecte gollü gececegini bilirsin vs. Baskette çeyrek bahsi tamamen saçmalık gibi geliyor
Roll yaptırcan dıye gelmıstım500 ateşlersen anlatırım dost
Eskiden yerdik baya2.8 galiba 10 dilim icinde