http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı nişantaşı / Kombine

Kupon Miktarı
15000
Kupon Oranı
2.10

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,275
28,859
113
Ben dedim basketten anlamiyorsaniz siraya girmeyin diye ama rolling diyince millet deliriyor 🤣
Ya ben forumdakilerin yüzde sekseninin basketi sallamasyon oynadığını düşünüyorum. Kendim hiç anlamam basketten zaten. Mesela futbolda az çok takip edip ona göre oynanabiliyor. Ne bilim Brezilya'da sürekli korner çıkacağını bilirsin, norvecte gollü gececegini bilirsin vs. Baskette çeyrek bahsi tamamen saçmalık gibi geliyor

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,916
9,885
113
Ya ben forumdakilerin yüzde sekseninin basketi sallamasyon oynadığını düşünüyorum. Kendim hiç anlamam basketten zaten. Mesela futbolda az çok takip edip ona göre oynanabiliyor. Ne bilim Brezilya'da sürekli korner çıkacağını bilirsin, norvecte gollü gececegini bilirsin vs. Baskette çeyrek bahsi tamamen saçmalık gibi geliyor
Oyle tabii ama sorsan kumarin her dalindan anliyorlar 🤣🤣

AnosValous

-
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,265
8,637
113
Basket tam canlıdan adam cükmelik spor dalı zaten bir mola alıyorlar herşey tersine dönüveriyor 😄