- 64,617
- 29,959
- 113
Afiyet olsun dayıcım bende tütünümü harmanlıyorum ☺Ben sukes suan 12 k cekiorum arti pipo mu yakiorum
Afiyet olsun dayıcım bende tütünümü harmanlıyorum ☺Ben sukes suan 12 k cekiorum arti pipo mu yakiorum
Luvı kac hesaptan cektın djdjdjjdBen sukes suan 12 k cekiorum arti pipo mu yakiorum
Guerra be almanyaya giden gitmeyle glmesi bir olmus gibi duruyoCıkaramamam normal
Tarzı degısmıs tek kupon paylasırdı normalde sımdı 4-5 konu acıyo tek tekGuerra be almanyaya giden gitmeyle glmesi bir olmus gibi duruyo
75 hesap acmissin dedi yala bana ben ikinci hesabi acamam awLuvı kac hesaptan cektın djdjdjjd
Sunkarlara dikkat etBen sukes suan 12 k cekiorum arti pipo mu yakiorum
KimTarzı degısmıs tek kupon paylasırdı normalde sımdı 4-5 konu acıyo tek tek![]()
Senin bu elit dayının yeğeniyle olan bir fotosu vardı eskilerden onu görsen bir daha dayı demezdin dost 😂Afiyet olsun dayıcım bende tütünümü harmanlıyorum ☺
Sunkarlara dikkat et
Afgan0 afgan1 afgan275 hesap acmissin dedi yala bana ben ikinci hesabi acamam aw
Sunkarlar kim la folndiricilarmiSunkarlara dikkat et
Guerra kim dayı ben tanımıyorum 😂Guerra be almanyaya giden gitmeyle glmesi bir olmus gibi duruyo
Nişantaşının zenginlerindenSunkarlar kim la folndiricilarmi
PipodanAdam Bi cümlede 1 kelimeyi yanlış yazıyor hep 🤣