- 11,605
- 9,719
- 113
1fark la
He ben de tuttum bugun degisiklik.olsunOruçluyum basim donuyor
valla aktif olan arkadaşlar bilir, 1 hafta burda deneme bonusu ve promo kod koşturdum. Kimsede kardeşim gel jest yapalım demediTabi para çok kil olduklarına da oynuyon biz de anca seyredelim puhhhaaa
Ben seni forumda ilk defa dun gordum la. Eski nickin nevalla aktif olan arkadaşlar bilir, 1 hafta burda deneme bonusu ve promo kod koşturdum. Kimsede kardeşim gel jest yapalım demediBiz yine gücümüz yettiğince insanlara jestimizi yapıyoruz
Devam o zamanvalla aktif olan arkadaşlar bilir, 1 hafta burda deneme bonusu ve promo kod koşturdum. Kimsede kardeşim gel jest yapalım demediBiz yine gücümüz yettiğince insanlara jestimizi yapıyoruz
Biz farz diye tutuyoruz adam değişiklik olsun diye tutuyor tövbe yarabbimHe ben de tuttum bugun degisiklik.olsun
Kumar da oynama la o zaman. Yarim muslumanlik mi olur shshshBiz farz diye tutuyoruz adam değişiklik olsun diye tutuyor tövbe yarabbim
İftardan sahura kadar varsa para oynarim oruçluyken oynamıyorumKumar da oynama la o zaman. Yarim muslumanlik mi olur shshsh
Açız abi iftarı bir zeytinlen tek acacam para lazimKumar da oynama la o zaman. Yarim muslumanlik mi olur shshsh