- 34,195
- 12,544
- 113
Adam adam
1.1
1.1
Hajajajajaja es es hiç inme yereHayırlı olsun wonnn arkadaşlar, bugün akıyorum maşallah fırtına gibiyim 🤣
Ccabuk geldi la bekletmediHayırlı olsun wonnn arkadaşlar, bugün akıyorum maşallah fırtına gibiyim 🤣
ben 90a kadar kanser ederler diyodumda üzmediler allahtan 🤣Ccabuk geldi la bekletmedi
Ama oranlar yuksekti depim hala. Gol olacagi belliydiben 90a kadar kanser ederler diyodumda üzmediler allahtan 🤣
Tebrikler dostben 90a kadar kanser ederler diyodumda üzmediler allahtan 🤣
Tskrlr dostŞimdi şöyle yapalım dostlar, @murobaşkan dostumuza önceden bi roll sözüm vardı onu açtırıcam. @keskin4455 ilk adımdan beri burada o arkadaşımıza 200 jest yapalım. @sinannn56677 @Calypso13 @ahmetcansarac61 @sinansrml63 @sanalfelsefe dostlarımada 100 er dağıtalım. Herkesin gönlü olsun, toplamda 1k dağıtmış olalım şanımız yürüsün. Sabah deneme bonusu aldık gün sonu nasıl gelecek diye tırnaklarımızı yiyorduk, oradan buralara geldik, kalbimiz temiz 🙏
Kesene bereket dostŞimdi şöyle yapalım dostlar, @murobaşkan dostumuza önceden bi roll sözüm vardı onu açtırıcam. @keskin4455 ilk adımdan beri burada o arkadaşımıza 200 jest yapalım. @sinannn56677 @Calypso13 @ahmetcansarac61 @sinansrml63 @sanalfelsefe dostlarımada 100 er dağıtalım. Herkesin gönlü olsun, toplamda 1k dağıtmış olalım şanımız yürüsün. Sabah deneme bonusu aldık gün sonu nasıl gelecek diye tırnaklarımızı yiyorduk, oradan buralara geldik, kalbimiz temiz 🙏
Kesene bereket şans yanında olsun dostŞimdi şöyle yapalım dostlar, @murobaşkan dostumuza önceden bi roll sözüm vardı onu açtırıcam. @keskin4455 ilk adımdan beri burada o arkadaşımıza 200 jest yapalım. @sinannn56677 @Calypso13 @ahmetcansarac61 @sinansrml63 @sanalfelsefe dostlarımada 100 er dağıtalım. Herkesin gönlü olsun, toplamda 1k dağıtmış olalım şanımız yürüsün. Sabah deneme bonusu aldık gün sonu nasıl gelecek diye tırnaklarımızı yiyorduk, oradan buralara geldik, kalbimiz temiz 🙏