- 11,607
- 9,721
- 113
Iyi ki bozmamissin la oynamaya degmezdi
knka zaten mac guimaresin hakkı, salak hakem iy biterken bedavadan penaltı vermişti boavistaya onu kıvrantısını cektik şu dkya kadar 🤣1-2
Bu Portekiz Ligi'nde inanılmaz penaltı oluyor zaten maç önü oranları 2.30 Felan
baktım hemen hemen bastığım parayla aynı bozuyor zaten 2 mac gelmiş, dedim yatarsada yatsınIyi ki bozmamissin la oynamaya degmezdi
Bu Portekiz ligine ben pek oynamıyorum sürekli sürpriz oluyor inşallah 3 ü atar depknka zaten mac guimaresin hakkı, salak hakem iy biterken bedavadan penaltı vermişti boavistaya onu kıvrantısını cektik şu dkya kadar 🤣
Bozma isi cok tetikliyor insani. Oyle bozup da cok para kaybettigim oldu. Oynuyorsak sonucuna katlanmak lazim 😆baktım hemen hemen bastığım parayla aynı bozuyor zaten 2 mac gelmiş, dedim yatarsada yatsın![]()
Valla dogru diyorsun knkaBozma isi cok tetikliyor insani. Oyle bozup da cok para kaybettigim oldu. Oynuyorsak sonucuna katlanmak lazim 😆
Suan 1830 veriyor knkaŞimdi bozuma bakılabilir
Guimars son 7 deplasman macinda kazanamamis laSuan 1830 veriyor knka
300 TL için değmez boz benceSuan 1830 veriyor knka
Aliskanlik yapacak gorursun sjdhdhd1900 e bozdum gitti, 200 lira icin riske etmeye gerek yok, bu kadar beklemisiz herkesin emegine yazik
İyi yaptın değmez 200 e yer felan yazık olmasın1900 e bozdum gitti, 200 lira icin riske etmeye gerek yok, bu kadar beklemisiz herkesin emegine yazik
Hadi bol şans kardesimSimdi guzel saglam bi adim atalim fanteziye girmeden, maksat birkac arkadasimiza umut olsun faydamiz dokunsun
Gol oldu bile tühhTemperley maçına 1.5 baş geç kanka