Bu para işini görüyorsa dur yine ufak atar denersin bencdbir adım daha atalım mı, duralım mı? at derseniz atıcam, dur derseniz durucam
Durbir adım daha atalım mı, duralım mı? at derseniz atıcam, dur derseniz durucam
görmüyor ama olsun, takip eden arkadaşlarıda kırmam, oylama acıldı herkes fikrini belirtsin lütfenBu para işini görüyorsa dur yine ufak atar denersin bencd
Suatim dur diyorsa durbir adım daha atalım mı, duralım mı? at derseniz atıcam, dur derseniz durucam
Başkan ne hissediyorsan öyle yapgörmüyor ama olsun, takip eden arkadaşlarıda kırmam, oylama acıldı herkes fikrini belirtsin lütfen
Naber cnm
Tamam kesene bereket takip edenleri gör reis kazancın daim olsungörmüyor ama olsun, takip eden arkadaşlarıda kırmam, oylama acıldı herkes fikrini belirtsin lütfen
Iyi sendenNaber cnm
En iyi kumarcı nerde durmasını bilen kumarcidir tebriklerDuralım yaw, butra reis doğru söylüyor, benimde biraz başım ağrıyor zaten sağlıklı dinç kafa başka bir roll açarız daha sonra. Uzun süredir başarılı bir rollümüz yoktu, en azından şeytanın bacağını kırdık deriz motivasyon olur
Dur kuzumgörmüyor ama olsun, takip eden arkadaşlarıda kırmam, oylama acıldı herkes fikrini belirtsin lütfen
Yok la uyurum buyuk ihtimal 2 li 3 kupon yapilabilir ama@butragueno reis kendini nasıl hissediyorsun? atarmısın bi roll nba maçları var seversin 😌
yaparsın sen reis ya, yap bi okus bokus 3 5 arkadaş daha nasiplensin, özlettin kendini kırma beniYok la uyurum buyuk ihtimal 2 li 3 kupon yapilabilir ama