- 12,835
- 9,209
- 113
Dep ne yaptı öyle maşallah tebrikler
Duyduğuma göre Ferdi senden para istemiş 😁😁😁Icınden gectı Minas
Bende ondan ıstedım sorun neDuyduğuma göre Ferdi senden para istemiş 😁😁😁
Yok çekim gelmedi uyuya kalıırım sabah olur demiş 😅Hayro diğer tarafta ödüller alınmış mı öğrensene 😂
Sorun yok 😁😁😁Bende ondan ıstedım sorun ne
Sabah gündüz gözüyle halledecek demek aslan kardeşim kimseyi mağdur etmiyor gönderiyor çocukların parasını 🤣Yok çekim gelmedi uyuya kalıırım sabah olur demiş 😅
La gece olmyan sabah hiç olmaz 😅Sabah gündüz gözüyle halledecek demek aslan kardeşim kimseyi mağdur etmiyor gönderiyor çocukların parasını 🤣
O dediğin marul burda yetısmıyor 😀Sabah gündüz gözüyle halledecek demek aslan kardeşim kimseyi mağdur etmiyor gönderiyor çocukların parasını 🤣
Bir şey sorabilir miyim 😁😆Bu sefer olsun @ngu
Senin yüzde fena değil aslında he benim tepkisiz baktıklarımda yarı yarıya gibi başarı var 😅
O değil de adam bizi harcadı iki dakkada bir daha bu adamın forumunu takip etmem diyip giden adama ödül çıkardı şaka gibi 🤣La gece olmyan sabah hiç olmaz 😅
Metings😁😁O dediğin marul burda yetısmıyor 😀
Deve diken insan hesabı beni konuşturma kral 😅O değil de adam bizi harcadı iki dakkada bir daha bu adamın forumunu takip etmem diyip giden adama ödül çıkardı şaka gibi 🤣
Deveyi iğne ile mi dikiyor 😁😁Deve diken insan hesabı beni konuşturma kral 😅
Konuşmuş kadar oldun kral haklısın 😁Deve diken insan hesabı beni konuşturma kral 😅