- 16,888
- 4,465
- 113
Gerek yok süre uzun çeyrek olsa tamam da boşver adam aktif görüyor zaten takip edeniİsimize sadigiz gggg
Gerek yok süre uzun çeyrek olsa tamam da boşver adam aktif görüyor zaten takip edeniİsimize sadigiz gggg
Tmm dogru diyon sayfa mesaj fazla karismasin ara ara gekir yzzarikGerek yok süre uzun çeyrek olsa tamam da boşver adam aktif görüyor zaten takip edeni
Hadi bol şans
Bu gelir Atletico açık oynamak zorunda
Umarımcanaria benide korkutuyorda, gününde oldumuda güzel oynuyor, ins o günlerden birindedir 😅
şuan 700 e bozuyor bozdurup yeni kuponmu yapsam ya da beklesem mi bilemedimUmarım
Bekleşuan 700 e bozuyor bozdurup yeni kuponmu yapsam ya da beklesem mi bilemedim
Aynen öyle bı triple bakarya ikiside denk takımlar, ikinci yarı farkı ilk acan macı alacak o kesindebakalım
İsrail takımları tarafsız sahada oynuyor bildiğim kadarıyla başka ülkede yanibu jerusalem simdi seyircinin gazıyla şov yapmaz ins bizim şansımıza 😅
olabilir kanka ben yayını açtım baktım takkeli bi bebe vardı, tişörtte i love jerusalem yazıyordu ordan şey ettim ama tarafsız sahada olabilir 🤣İsrail takımları tarafsız sahada oynuyor bildiğim kadarıyla başka ülkede yani