- 3,623
- 3,334
- 113
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 741813Başarıyla sonuçlandırırsak, birkaç arkadaşımıza jestimiz olur. Herkese iyi forumlar.
Evet bende o maçtan korkuyorumGüzel gidiyor Beşiktaş ama mega da ortada tam
Evet bende o maçtan korkuyorumbuducknost bazen çok katı savunma yapabiliryor ama geçmişe göre bu sezon biraz daha kötü, gelir inş bakalım 🙏
aynen mega maçıda üzmeyecek gibi baya güzel gidiyor suan 😌Beşiktaş tamam
Aynen nazar değmesin 3 3 gidiyor aslanlaraynen mega maçıda üzmeyecek gibi baya güzel gidiyor suan 😌
valla o maçın bittiğini görmeden geldi diyemiyorum, buducknost inadı tuttumu sağlam defans yapıyor cunkuAynen nazar değmesin 3 3 gidiyor aslanlar
Bol şanslar
Kesene bereket umarım gelir öncelik kazansın daBu adım gelirse bitirelim, @Danger38 arkadaşımıza 250 jest yapalım. @vurucu999 reise bir roll açtıralım belki onuda güzel sonuçlandırırız birkaç arkadaş daha faydalanır. Günümüz güzel başlasın şansımızı zorlamayalım 😌
evet benide onlar korkutuyorda evinde kazanır heralde okadar eşşek değil diye umuyorum ama eşekte olabilir belli olmaz 😅Real hariç güzel
Bol şans kardesimBu adım gelirse bitirelim, @Danger38 arkadaşımıza 250 jest yapalım. @vurucu999 reise bir roll açtıralım belki onuda güzel sonuçlandırırız birkaç arkadaş daha faydalanır. Günümüz güzel başlasın şansımızı zorlamayalım 😌
Valla bende anlamadım 2 dk da 2 gol gelmis, üst oynasak hayatta yapmaz lar 🤣Nasıl oldu ya 2 dk üst![]()