- 3,623
- 3,334
- 113
hahdhahshahdsha, ayıpsın reis sen iste hemen şuan açtıralım sana bunu beklemeye gerek yok, ciddi söylüyorumTalibim
hahdhahshahdsha, ayıpsın reis sen iste hemen şuan açtıralım sana bunu beklemeye gerek yok, ciddi söylüyorumTalibim
Özür dilerimSirani bekle 6 saattir bi rol kovalıyoruz
Adamsınhahdhahshahdsha, ayıpsın reis sen iste hemen şuan açtıralım sana bunu beklemeye gerek yok, ciddi söylüyorum
La madem paran var nie milletten para alıp rol aciyorsunhahdhahshahdsha, ayıpsın reis sen iste hemen şuan açtıralım sana bunu beklemeye gerek yok, ciddi söylüyorum
Banada banada 🤣🤣Adamsın
yaw adam güvenmiş içinden gelmiş bana açtırmak istemiş etiketlemiş, ramazan ramazan geri çevirmek olmak ayıptır, hakkını vericez inş güzel sonuçlandırcaz bakalım 😌La madem paran var nie milletten para alıp rol aciyorsun
Isallah hersey gönlünce olur iyi geceler isallah başarırsınyaw adam güvenmiş içinden gelmiş bana açtırmak istemiş etiketlemiş, ramazan ramazan geri çevirmek olmak ayıptır, hakkını vericez inş güzel sonuçlandırcaz bakalım 😌
Hadı kankamyaw adam güvenmiş içinden gelmiş bana açtırmak istemiş etiketlemiş, ramazan ramazan geri çevirmek olmak ayıptır, hakkını vericez inş güzel sonuçlandırcaz bakalım 😌
Bol şans kankamÖncelikle sponsorumuz @Mrlbra reise guveninden ötürü teşekkür ederiz. Onu utandirmayip bu rollun hakkını vereceğiz ins 🙏
Ulaşırsak ulaşırız gazamız mübarek olsun
Ekli dosyayı görüntüle 749703
Ikımıze bırden versın kaç saatır takipteyimBuradan sonra sıra bende gibi hissediyorum artık
kendimede güveniyordum bugun o yüzden dedim bi atıyım daha çok kişi faydalanırikinizede açalım işte yaw şansımız çoğalsın, ben zaten kazala son 300 ümü katladıydım bugün mrlbra reisi geri çevirmeyim ayıp olmasın diye şey ettim 😅
Hadi bakalım kardesim kesene bereket sağol varolikinizede açalım işte yaw şansımız çoğalsın, ben zaten kazala son 300 ümü katladıydım bugün mrlbra reisi geri çevirmeyim ayıp olmasın diye şey ettim 😅
Adamsınbitirelim ozaman bu adımdan sonra, hiç 3. yü deneyip riske girmeyelim, @Metings1905 ve @vurucu999 reise başladığımız kasa kadar atarız onlarda şansını dener
Dar alanda kısa paslasmalarSen varsan sıkıntı yok metinim, kazanınca sen de bana verirsin 😂
sanada sözüm vardı kanka senide ekledim, mk aldığımız parayı dağıttık yine tamamen 🤣hayırlı bayramlar