- 3,623
- 3,334
- 113
Şans senınle olsun dost takipteyimEkli dosyayı görüntüle 742083
3. ve son adım, bu adımda da tokezlemezsek @netherlands dostumuza 250 jestimizi yapalım. @vurucu999 reisede bi roll acariz. Belki oradan birkac arkadasimiza daha faydamız dokunur.
teşekkürler dost %99 geldi gibi ama bugün çok saçma şekillerde yattım, bittiğini görmeden sevinemiyorum 😅Şans senınle olsun dost takipteyim
İroni geldi fark açıldıteşekkürler dost %99 geldi gibi ama bugün çok saçma şekillerde yattım, bittiğini görmeden sevinemiyorum 😅
Bu emporio milano bu sene ilk defa para kazandırcak bakalım, normalde hayatta güvenip oynamam bu takımada dep çok kötü diye güvendimİroni geldi fark açıldı
İtalyan takımları çok lanet bazen çok üst oluyor sayı çıkmadı mı atmıyorlar sanki bilerekBu emporio milano bu sene ilk defa para kazandırcak bakalım, normalde hayatta güvenip oynamam bu takımada dep çok kötü diye güvendim![]()
evet, şuan 1dk kaldı fark açık olmasına rağmen güvenim yok yinede 🤣İtalyan takımları çok lanet bazen çok üst oluyor sayı çıkmadı mı atmıyorlar sanki bilerek
Geldi dost tebrikler şimdidenevet, şuan 1dk kaldı fark açık olmasına rağmen güvenim yok yinede 🤣
Yetinmeyi bilmeli dost bekliom bende bitsin diye İsrail takımları lanetBu ness zionanında 3 dk sı kaldı onuda bitirip, konumuzu kapatalım 200 lirayı 2500 yapmışız x10 dan fazla allah bereket versin 😌
Evet onlarında sağı solu belli olmuyor 😅Yetinmeyi bilmeli dost bekliom bende bitsin diye İsrail takımları lanet
Geldi artık tebrikler yazıyorum dmEvet onlarında sağı solu belli olmuyor 😅
Gönder gelsin dost, kuponu bekliyorum bende cekim vericem direkt, 1x hızlı ödüyor genelde muhtemelen 30 dk içinde geçerGeldi artık tebrikler yazıyorum dm