bresiada kazanamıcak takım degil kardoda, milano biraz sıkıntılı takım o yüzden ürkütüyorbuna şükür buna gfdsf
bresiada kazanamıcak takım degil kardoda, milano biraz sıkıntılı takım o yüzden ürkütüyorbuna şükür buna gfdsf
Allah yardımcımız olsun dostum kötü bi durummaddi manevi kumar biraz bizi köreltti ya reel hayattan kopuyoruz ne bulursak buraya yatırıyoruz ne arkadaş ne manita ne dışardaki bir şeyi eskisi kadar umursuyoruz valla kara delik ve yavaş yavaş içine giriyoruz gibi
2 dk sandvic yaptım geldim durum nedir agaabresiada kazanamıcak takım degil kardoda, milano biraz sıkıntılı takım o yüzden ürkütüyor![]()
bu italyanlar yorcak bizi yaw o belli de, gelir inş bakalım, ulan keske su hamburga direkt 2 gireydim cesaret edemedim mk şu parasızlığın gözü kör olsun 🤣DK 80 river plate 0.0 river plate yener 4 lira böbreği basıp geliyorum gfddhd
müsaitlik durumun nasıl la hırslandım şimdiDK 80 river plate 0.0 river plate yener 4 lira böbreği basıp geliyorum gfddhd
Etiketmüsaitlik durumun nasıl la hırslandım şimdişu çekimi iptal ediyim 600 üyle sen roll yap 600 le ben şansımızı çoğaltalım, gelirse yarısı senin kardo, jest mest yok kimseye mk jest yapa yapa, jest bekleyecek hale düştük
![]()
Geçmiş olsun dostum@Daimon burası kilit reis lose maalesef
olur uyar bana kanzimüsaitlik durumun nasıl la hırslandım şimdişu çekimi iptal ediyim 600 üyle sen roll yap 600 le ben şansımızı çoğaltalım, gelirse yarısı senin kardo, jest mest yok kimseye mk jest yapa yapa, jest bekleyecek hale düştük
![]()
Sağlık olsun reis 🔐@Daimon burası kilit reis lose maalesef