- 5,499
- 2,176
- 113
Ben HUAWEI mate 20 lite kullanıyom 2. Elini 2 2.5 arası bulursun belki daha uygun NFC var
Nfc var ama cüzdan üzerinden nfc yi görmüyor hocam kartı okumuyoriphone 11 kullanıyorum nfc var nasıl yok sende
Onu anlamıyorumda parolopara ile payco açınca nfc geçince kimşik ön hoparlör bırakıyorum okuyor direkKestirmeler Otomosyon NFC ye tıklıyorum uygulamada görmüyor onu nasıl yaptın?
Bende kaçak aldım 9 a aynısındanKaçak redmi note 13 pro 5G
12 ye aldim süper telefon
Kaçak not 13 pro 256gb hafıza sıfır imai kapanmama garantili 8+3ram yanında kırılmaz cam+kulaklık+hızlı şarj aleti+kılıf fiyat 10.5kCüzdan onaylarının hepsi NFC den geçiyor. İphone 11 var nfc çalışmıyor. 2 cüzdan nfc ile tamamlamıştım arkadaşımın birinden.
Bu NFC belli ki banka hesap açılımı olsun, cüzdan onayı olsun her yerde karşımıza çıkacak belli.
Alacabileceğimiz NFC'si çalışan en uygun telefon hangisidir?
Onlar onaylı hocam paratımda geçemedim bir türlü tekrar deneyecem birazdanOnu anlamıyorumda parolopara ile payco açınca nfc geçince kimşik ön hoparlör bırakıyorum okuyor direk
ayarlardan açtın mıNfc var ama cüzdan üzerinden nfc yi görmüyor hocam kartı okumuyor
Nfc olmasa paroloparadan hayata geçemezsin ben parolopara yüz tanımada 1 gun akşama kadar anca hal ettimOnlar onaylı hocam paratımda geçemedim bir türlü tekrar deneyecem birazdan
Açtım hocam kestirmeler, otomasyon, nfc açılıyor tara diyorum uygulamada görmüyor. Cüzdana geçince görmüyor nfc yi.ayarlardan açtın mı