- 1,510
- 1,022
- 113
2. Bir bok yapıyor sanacak izlemeyende 🤣🤣 al birini vur öbürüneLidere bak lidere ödü patliyor gol yerim diye🤣
2. Bir bok yapıyor sanacak izlemeyende 🤣🤣 al birini vur öbürüneLidere bak lidere ödü patliyor gol yerim diye🤣
Ya ne dünya derbisi be. Kendi kendimizi kandırıyoruz. Evet eskiden çok popüler bir derbi olabilir fakat günümüzde futbolun da derbisininde içine ettiler. Seyir zevki 0.Ben böyle rezil maç gormedim iki korkak atak yapamayan rezil ötesi maç. Dün oynanan Amed Malatya maçı bile daha zevkliydi.
Buna dünya derbisi diyenin kafasına tükürem bu derbicik bile değil.
Dünya kadar para harca yıldız al korkarak top oyna
Vallahi bu maçı bosunada yabancı hakem yönetmiş.
İkiside birbirinden pert kral korku dolular rahat oynamuyorlar 🙂Fenerde tek kale helal olsun
İkiside bok zaten kralda lider ise hepinizi dize getiricez diyorlar ya gsliler ondan dedim lidere bak diye🤣2. Bir bok yapıyor sanacak izlemeyende 🤣🤣 al birini vur öbürüne
Sen fenerli galatali bjkli yöneticilere bakma adamlarda haklı milyonlarca taraftara ne desinler istiyorsun ki taraftarın duymak istediğini soylerler ama sadece laftaİkiside bok zaten kralda lider ise hepinizi dize getiricez diyorlar ya gsliler ondan dedim lidere bak diye🤣
Bro kavgalik bişey yok aslında gereksiz fanatiklik yapıyorlar.macin böyle olma sebebi tamamen gsden dolayı fener daha iyi oynadı GS sürekli topu taca atti falan.macta taç rekoru kilirmis olabilir.son 20 30dksi iyiydi ilk 60 70 dkyi çöpe atAynen öyle yazık hem Galatasaraylilara söylüyorum hem fenerlilere siz kavga ederken kalp kırarken bunlar ceplerini dolduruyor
Ondan 5.siniz bro 😁Kimse çıkıp demesinki Fenerbahçe ve Galatasaray bir takım. İkiside rezil korkak kepaze bir takim çok şükür ki Beşiktaşliyim yenilsek de korkak değiliz.
Abi vallahi billahi ikiside top oynamadi olikiside rezil maç oynadiBro kavgalik bişey yok aslında gereksiz fanatiklik yapıyorlar.macin böyle olma sebebi tamamen gsden dolayı fener daha iyi oynadı GS sürekli topu taca atti falan.macta taç rekoru kilirmis olabilir.son 20 30dksi iyiydi ilk 60 70 dkyi çöpe at
Abi 5. Değil sonuncuda olsak vallahi bu kadar korkak top oynamayiz.Ondan 5.siniz bro 😁